Obavijesti

Promo sadržaj

Dodijeljene stipendije akcije "Korak u život"

Dodijeljene stipendije akcije "Korak u život"
6

U Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu svečano je dodijeljeno 19 stipendija „Koraka u život“

Još jedan ciklus prikupljanja sredstava, kojima se u sklopu humanitarne akcije Korak u život omogućava fakultetsko obrazovanje djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, zaključen je uručenjem stipendija devetoj generaciji štićenika. U foyeru Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu 19 mladih ljudi primilo je stipendije koje pokrivaju petogodišnje studiranje uz mentorsku brigu, a iznose 1.600,00 kuna mjesečno.

Uz Rotary klub Zagreb Kaptol, ove godine stipendije su osigurali Erste banka, Hrvatski Telekom, Tele2 te tvrtke Klemm, Labud, Speranza, Telur i Croz. Svečanu dodjelu stipendija svojim su nastupom oplemenili mališani iz plesnoga zbora Zagrepčanke i dečki koji su premijerno izveli pjesmu „Korak u život“, napisanu posebno za ovu priliku.

„Kako studiranje sa sobom nosi brojne odgovornosti i obveze pa tako i materijalne, drago mi je da postoje oni koji ovim mladim ljudima pomažu na putu da postanu akademski obrazovani građani. Korak u život omogućuje upravo to te se ovim putem želim zahvaliti svim sponzorima i partnerima akcije bez kojih ona ne bi bila ovako uspješna. Također, od srca čestitam novoj generaciji stipendista u nadi da će im put u život sada ipak biti lakši”, izjavio je predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol Dražen Mavrić.

Humanitarnu akciju Korak u život pokrenuo je Rotary klub Zagreb Kaptol koji u kontinuitetu od 2008. svake godine stipendira mlade ljude bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a do sada je kroz akciju osigurano više od 220 stipendija. Važnost akcije prepoznali su brojni građani i hrvatske kompanije, a svoje vrijeme i trud nesebično su donirala i poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture među kojima su Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić, Ištvan Varga, Daniela Trbović, Marija Župan Miholjek, Aleksandar Stanković, Bojana Gregorić Vejzović, Nina Badrić i drugi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve