Obavijesti

Promo sadržaj

Dodir vrućeg vjetra u Termama Tuhelj osjetila je i Natali Dizdar

Dodir vrućeg vjetra u Termama Tuhelj osjetila je i Natali Dizdar
4

Popularna pjevačica isprobala je svih sedam sauna u Termama Tuhelj, a između dvije saune opušta se u masaži termalnim blatom s tuheljskog termalnog izvora

„Nakon redovitog boravka u sauni, primijetila sam da mi se koža pomladila, cirkulacija poboljšala, opuštenija sam, a dnevne obveze odradim kao od šale“, kaže Natali Dizdar, koja svaki slobodni trenutak provodi u Svijetu sauna Terma Tuhelj. 


 
Popularna pjevačica otkrila je blagotvorni učinak sauna prije nekoliko godina i otad ne može bez tog omiljenog rituala, osobito u jesen i zimu kada joj dodatno i godi topli zrak. Jednostavno uživa u miru i tišini i vremenu posvećenom isključivo sebi.

„Nakon saune pozitivan osjećaj traje još dugo, volim taj slatki umor, a obožavam odmaranje u visećim ležaljkama ili vodenom krevetu uz čašu omiljenog prirodnog soka iz Wellness bara“, kaže Natali koja između dvije saune ponekad naruči omiljenu masažu ljekovitim termalnim blatom s tuheljskog izvora termalne vode. Ovisno o raspoloženju Natali bira programe, a sve što treba pronalazi u Svijetu sauna Terma Tuhelj, koji je sa sedam sauna, četiri prostorije za odmor, whirpoolom, vodenim krevetima, hladnim bazenom, Wellness barom, najveći takav centar u Hrvatskoj. 


 
Posebna jesenska ponuda

Imamo ideju i za tebe, ukoliko se želiš opustiti u Svijetu sauna, isprobati blagodati termalne vode, uživati na masaži i isprobati gastro recepte Hrvatskog zagorja. Ne trebaš putovati daleko, samo 30 min. od Zagreba, u Terme Tuhelj koje su ove jeseni pripremili odličan jesenski paket sa super poklonima. Spa opuštanje je paket u kojem prvo dobivate 25% popusta, a ako ste član wellcard kluba dobivate i klasičnu masažu te neograničeno opuštanje u Svijetu sauna. Čak i ako nemate karticu možete se učlaniti i iskoristit odlične pogodnosti jesenskog paketa.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve