Obavijesti

Promo sadržaj

Dođite na zimsko uživanje u Međimurje

Dođite na zimsko uživanje u Međimurje
5

Miris kuhanog vina, domaćih bakinih makovnjača i orehnjača, mesa z tiblice…Ove tri nabrojene stvari sasvim su dovoljne da posjetite Međimurje ove zime i prepustite se nekim novim, drugačijim zimskim radostima

Međimurje je u adventsko vrijeme mjesto brojnih događanja. Živa glazba, zanimljivi događaji, umjetnost,  gastronomska ponuda koja obara s nogu te izvrsno vino zasigurno će upotpuniti vaš zimski odmor. 

Božićni sajmovi, priredbe i ponoćke
Grad Čakovec već je prvim danima prosinca osvanuo u novom, božićnom ruhu koje svakog posjetitelja ostavljaj bez daha. Posjetite jedan od koncerata, naručite sarmu to-go ili se počastite čašom kuhanog vina. Sigurni smo da vam sadržaja neće nedostajati.  Cijeli adventski program možete istražiti ovdje.

Krampusi napadaju u Svetom Martinu na Muri
14. prosinca centrom Svetog Martina na Muri od 18 sati prošetat će strašni krampusi iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Ovo je već tradicionalan i jedinstven u Hrvatskoj događaj u organizaciji Udruge Svetomartinski krampusi kojeg svake godine posjećuje sve više zainteresiranih. Nakon povorke krampusi će se s posjetiteljima zabavljati na školskom igralištu uz zabavni program i živu glazbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zimske radosti u srcu prirode
Zamislite vikend proveden s obitelji tako da vam ni uz jednu aktivnost klinci neće ostati razočarani. Upravo takav odmor nude LifeClass Terme Sveti Martin Povedite ih na jutarnji izlet turističkim vlakićem do Farme jelena gdje će sami moći nahraniti ove plemenite životinje, pustite ih da se zabave uz bogat animacijski program ili da se okupaju u jednoj od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi. 

Wellness za velike i male
Znate li da su Terme Sveti Martin idealna destinacija za obitelji koje traže odmak od ustaljene rutine? Dok roditelji u zimskim mjesecima obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima, djeca mogu uživati u nizu animacijskih programa na otvorenom, ali i u šarenoj igraonici u sklopu hotela. No, požele li djeca i sama okusiti čari wellnessa, tu su i bogati programi prilagođeni njima. Priuštite im nezaboravno iskustvo wellnessa i pokažite im da je važna briga o zdravlju tijela i uma već od malenih nogu. 

Full family vacation
Ako se vaši klinci na putu ne osjećaju dobro jer kod kuće trebaju ostaviti svoje ljubimce, i za to postoji rješenje! Vlasnici kućnih ljubimaca su itekako dobrodošli u Terme Sveti Martin, jer ovdje četveronožni članovi obitelji borave uz svoje najdraže ljude. Uz čak dva parka s poligonom i igračkama, brojnim uređenim šetnicama i pet friendly lokacijama u blizini hotela i ljubimci će ovdje napuniti svoje baterije te spremno dočekati nove izazove sa svojim vlasnicima.

Magic Family Fun
Provedite dane uživajući u toplim termalnim bazenima, otjerajte stres cijele godine s odličnom masažom i dozvolite Vašoj djeci da uživaju u božićnim radionicama, upoznaju Djeda Božićnjaka ili promatraju jelene u prirodi. Terme Sveti Martin u svojoj ponudi imaju posebno pripremljene pakete za Božić – Magic Family Fun i doček Nove godine koji donose osmjeh na vaša lica. Istražite ih te završite 2019. godinu na jedan drugačiji način. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince