Obavijesti

Promo sadržaj

Dođite na "Zlatne dane Hrvatskog novčarskog zavoda“

Dođite na "Zlatne dane Hrvatskog novčarskog zavoda“
3

"Zlatni dani Hrvatskog novčarskog zavoda“ idealna su prilika za kupnju najvrjednijeg blagdanskog poklona

Predblagdansko raspoloženje, uz lampice, pahulje i kuglice je stiglo, a s njima i želja da ljudima do kojih nam je stalo iskažemo ljubav i poštovanje. Svatko želi iznenaditi svoje najmilije i najbliže jedinstvenim poklonom koji vrijedi cijeli život, a ujedno predstavlja malo umjetničko djelo. Sada je pravi trenutak za kupnju takvog poklona jer u Hrvatskom novčarskom zavodu od 9. do 19. prosinca traje promotivna akcija „Zlatni dani Hrvatskog novčarskog zavoda“, a donosi popuste na odabrani prigodni kovani novac i medalje. Idealan poklon trajne vrijednosti moguće je pronaći u trgovini Hrvatskog novčarskog zavoda na adresi Jurišićeva 13 (poslovnica Hrvatske pošte) u Zagrebu ili putem web trgovine. 


Topla misao koja vrijedi zauvijek
U današnje vrijeme velikog izbora mogućih darova za posebne životne prilike, izazov je istaknuti se darom koji je jedinstven i s vremenom ne gubi svoju vrijednost. Većina poklona tijekom vremena izgubi svoju iskoristivost i isplativost, dok je ovdje riječ o darovima koji traju zauvijek. Darivanjem kovanog novca i medalja ne pružate samo ono materijalno, nego na dlan svojim najmilijima uručujete vaše želje za svijetlu budućnost. Darivanje zlatnika i srebrnjaka prema hrvatskoj kulturi i tradiciji predstavlja investiciju u bolje sutra prilikom važnih životnih događaja. Zbog toga će ovakav dar sigurno izazvati veći osmijeh na licima vaših najmilijih, uz ohrabrujuće želje o budućnosti. 


Umjetničko djelo kao pahulja na dlanu  
Često se kroz šetnju gradom njegovim povijesnim ulicama zagledamo u spomenike, kipove i ostalu baštinu koja je izložena izvan ili unutar galerija i muzeja. Oni simboliziraju neizbrisiv trag povijesti, a uobičajeno se na takvim izložbama predstavlja i prigodni novac zbog svoje umjetničke i povijesne vrijednosti. Kovani novac i medalje HNZ-a simboliziraju pravo umjetničko djelo na dlanu: na zlatnicima i srebrnjacima nalaze se portreti i povijesnih hrvatskih gradova, velikana te kulturne materijalne baštine. Stoga, uz vrijednost koju predstavlja sam novac, darujte umjetnička i povijesna djela s obrisima Nikole Tesle, crkve Sv. Marka, Ruđera Boškovića, paške čipke pa čak i Professora Balthazara. 


Vrhunska kvaliteta izrade za savršen poklon
Tijekom izrade kovanog novca i medalja poseban fokus se stavlja na detalje, zbog čega proizvode Hrvatskog novčarskog zavoda odlikuje iznimna vizualna i materijalna kvaliteta. Vrijednost kovanog novca, vašeg poklona, ovjerava guverner Hrvatske narodne banke svojim potpisom, a medalje od plemenitih metala su ovjerene od strane Državnog zavoda za mjeriteljstvo. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.