Obavijesti

Promo sadržaj

Donacijski program: OTPetica za hrvatske bolnice

Donacijski program: OTPetica za hrvatske bolnice
2

OTP banka u svom programu vjernosti OTPetici omogućuje klijentima da svojim prikupljenim bodovima doniraju sedam hrvatskih bolnica

U vremenima kao što je borba s pandemijom koronavirusa više no ikad postajemo svjesni kolika je potreba za zdravstvenom skrbi svima nama, a pogotovo najugroženijim skupinama.

Upravo zato želimo i našim klijentima koji su korisnici OTPetice, jedinstvenog programa vjernosti OTP banke, pružiti priliku da sudjeluju u zelenom svjetlu OTP banke za zdravlje svih nas. Koristeći se uslugama OTP banke naši klijenti sakupljaju bodove kojima ih banka nagrađuje za vjernost, a koje od sada mogu zamijeniti za donacijski bon kojeg će banka 1. lipnja zajedno sa svim ostalim bodovima klijenata koji se odluče sudjelovati u ovoj akciji unovčiti i donirati. Cjelokupni novčani iznos u jednakim dijelovima će se uplatiti bolnicama u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zadru, Puli, Sisku i Osijeku. Cilj nam je na ovaj način donirati još do milijun kuna te pozivamo klijente da se uključe u akciju i pomognu zajedničkoj borbi protiv širenja COVID-19 i na ovaj način.

OTP banka je do sada donirala ukupno 2,9 milijuna kuna hrvatskim bolnicama tijekom ožujka: 1,5 milijun za potresom pogođene bolnice u Zagrebu (KBC Zagreb i KBC Sestre milosrdnice) te dodatnih 1,4 milijuna kuna za sedam bolnica u Hrvatskoj. Zahvaljujemo zdravstvenim djelatnicima koji brinu za naše zdravlje i u ovim su vremenima posebno izloženi kako bi pomagali svojim sugrađanima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj