Obavijesti

Promo sadržaj

Donna Vekić: brand ambasador marke Peugeot u Hrvatskoj

Donna Vekić: brand ambasador marke Peugeot u Hrvatskoj
4

Hrvatska tenisačica Donna Vekić, koja je prošli mjesec osvojila svoj treći WTA turnir, potpisala je jednogodišnju suradnju s markom Peugeot te je postala njen Brand ambasador u Hrvatskoj

Tenis je dio marke Peugeot od davnih dana, a ovaj sport najbolje predstavlja njegove vrijednosti. Tenis je sport koji je utkan u gene marke gotovo 50 godina.

Peugeot aktivno surađuje s ključnim organizacijama i igračima u tenisu te je svakako jedan od najvidljivijih brendova automobila. Uz partnerstvo koje je imao s velikim teniskim organizacijama, Peugeot je partner s igračima tenisa, uključujući najpoznatijeg i najboljeg među njima, Novaka Đokovića. U skladu s tim, Peugeot se u Hrvatskoj odlučio na suradnju s hrvatskom tenisačicom Donnom Vekić kako bi ju podržao u osvajanju teniskog svjetskog vrha. Donna Vekić, poznata po visokoj motiviranosti, ciljevima i dobrim rezultatima, odlično se uklapa u strategiju marke Peugeot koja ju je na ovaj način odlučila podržati na svom putu prema sportskim uspjesima.

S partnerstvom koje su danas potpisali Donna Vekić i Tomislav Miletić, direktor generalnog zastupnika za marke Peugeot, Citroën i DS Automobiles, Donna Vekić postaje Brand ambasador marke Peugeot.

Tijekom ove suradnje, Donna Vekić će isprobati Peugeot modele, počevši s modelom 2008, u ovom trenutku najprodavanijim automobilom u Europi uopće. Ovaj suvremeni SUV nove generacije vrhunske udobnosti ističe se snažnim i jedinstvenim stilom, opremljen je suvremenim tehnologijama. Namijenjen je svima koji su spremni za novu dimenziju užitka u vožnji automobila.

Iznimno sam sretna što ću surađivati s markom koja utjelovljuje vrhunski dizajn, kvalitetu i užitak u vožnji. Peugeot je prepoznao moju visoku ambiciju za daljnjim sportskim uspjesima i zahvalna sam što će mi na tom putu pružiti podršku. Vrijednosti o kojoj brinem kao sportašica i vlasnica privatnog branda DNNA poklapaju se s onima koje Peugeot naglašava kroz svoj brand. Veselim se svemu što nas očekuje!” . – izjavila je tom prilikom Donna Vekić.

Odlučili smo se na suradnju s Donnom Vekić jer smatramo da ona najbolje predstavlja vrijednosti naše marke. Ona utjelovljuje na najbolji mogući način zahtjevnost, stav i emocije, a upravo su te vrijednosti marke Peugeot i njene bogate povijesti preko 210 godina.„ – izjavio je na kraju Tomislav Miletić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj