Obavijesti

Promo sadržaj

Donna vekić postala zaštitno lice Humed Pharme

Donna vekić postala zaštitno lice Humed Pharme

Donna Vekić, poznata hrvatska tenisačica, postala je zaštitno lice HUMED PHARME, tvrtke koja u svom portfelju zastupa niz svjetski poznatih brendova iz područja kozmetologije. Jedni od njih su HELIOCARE proizvodi kojima svoje povjerenje daju svi zaljubljenici u vanjske sportske aktivnosti, sunce, more i ljeto.

HELIOCARE je više od zaštite od sunca budući da je riječ o jedinoj liniji na tržištu koja koristi patentiranu Fernblock® tehnologiju. 

Fernblock® je osnovni aktivni sastojak HELIOCARE linije. Riječ je o ekskluzivnom patentu razvijenom u suradnji s dermatolozima i harvardskim medicinskim fakultetom koji se bazira na ekstraktu iz paprati Polypodium leucotomos. Ima snažno zaštitno, antioksidativno i obnavljajuće djelovanje kako lokalno kroz sve zaštitne kreme  koje nudi, tako i oralno kroz Heliocare 360° oralne kapsule, D plus i Ultra-D kapsule te Junior Oral sticks, granule za oralnu primjenu kod djece prije izlaganja suncu.  

Njegovi aktivni sastojci djeluju na sve četiri vrste zračenja (UVB, UVA, vidljivo i IR) sprječavajući neposredna oštećenja kože poput opeklina, ali i sprječavajući ona oštećenja koja nastaju tijekom vremena: starenje kože, tamne mrlje, gubitak imunološke obrane, alergije. 

"Njega kože u svim godišnjim dobima jako mi je važna s obzirom da puno vremena provodim trenirajući vani ili u drugim vanjskim aktivnostima. Ljeti toga postanemo svjesniji, no uvijek je potrebno kožu štititi od sunca. Važno mi je da su to uvijek visoko kvalitetni proizvodi koji mojoj koži daju potrebnu zaštitu, ali je istovremeno hrane i njeguju. U Heliocare proizvodima prepoznala sam sve to, a jednako tako mi je važna i činjenica da proizvođači Heliocare linije - Cantabria Labs brinu o održivoj proizvodnji i zaštiti okoliša. Sunce može biti naš najbolji prijatelj, ali i najveći neprijatelj. Danas je jako važno štiti kožu i ne izlagati ju pretjerano suncu.", istaknula je Donna Vekić

HELIOCARE linija ističe se i vrlo visokom foto-imuno zaštitom koja pomaže smanjenju pojave hiperpigmentacija djelujući na sve faze sinteze melanina.

HELIOCARE linija nudi i kreme koje možete koristiti kao zaštitu, ali i kao sastavni dio vašeg make-upa.

Nježna kombinacija aktivnih tvari u svim kremama za zaštitu kože ukomponirana je u izrazito laganu formulaciju što omogućuje lako nanošenje i upijanje.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve