Obavijesti

Promo sadržaj

Donosimo 5 odličnih načina kako najbolje opremiti apartman

Donosimo 5 odličnih načina kako najbolje opremiti apartman
5

Nikada nije rano početi razmišljati o uređenju apartmana za nadolazeću sezonu. Važno je pripremiti se na vrijeme jer kako kažu, dobra je priprema pola obavljenog posla

Kada opremate apartman fokusirajte se na stvaranje cozy atmosfere koju će vaši gosti cijeniti i voljeti i zbog koje će vaš apartman dobiti najbolju moguću ocjenu.

Kada smo kod kuće, kao i kada putujemo najbitnije nam je da se osjećamo kao doma. Mjesto u kojem možemo imati svoju privatnost i opustiti se nakon napornog dana razgledavanja i uživanja, a koje je istovremeno iznimno funkcionalno opremljeno i estetski privlačno svakako je na listi želja svakog dobronamjernog putnika. Danas, sve više turista cijeni ovaj pristup pri uređenju apartmanskih jedinica za smještaj u kojem komplementarnost i sklad igraju jednaku ulogu kao i cijena i kvaliteta prostora za iznajmljivanje. Upravo je osjećaj komfora kojeg nam skladno uređen prostor može pružiti bitan da se i dok smo na putu osjećamo kao kod kuće. A ima li boljeg načina kako dočarati pravi osjećaj doma nego u kuhinji?

Neovisno o veličini prostora kojeg iznajmljujete bitno je da on sadrži funkcionalnu kuhinju koja ima sve aparate i koju je lako održavati. Ukoliko je vaš kuhinjski prostor relativno malen, a želite da sadrži sve funkcionalnosti koje kuhinje pružaju, tada su blok kuhinje idealno rješenje za vas. U nastavku donosimo pet načina kako stvoriti domaću i skladnu atmosferu u centru vašeg apartmana – kuhinji.

Klasičan stil za najudobniji apartman na moru

Blok kuhinju Alessia koju možete pronaći u ponudi Namještaja Mima obožavaju ljubitelji klasičnog stila. Kuhinjske elemente karakteriziraju izrezbareni utori na frontama dajući im rustikalan izgled. Nježna zeleno-plava boja ormarića u kombinaciji sa radnom pločom u boji drva savršeno se nadovezuju dajući profinjen završni izgled kuhinje. Ovih 195 cm čiste ljubavi možete upotpuniti dodavanjem otvorenih polica ili kuhinjskih kolica kako bi dobili dodatan prostor za pohranu namirnica, kuhinjskih pomagala ili dekoracija. Pritom, nemojte se bojati upariti ovu kombinaciju boja kontrastnom narančastom u vidu stolice Lisa. Osim što se neodoljivo slažu, vatrene će boje unijeti toplinu i osjećaj poznatosti u vaš apartman gdje će se vaši gosti rado okušati u pripremi mediteranskih jela kako to rade lokalci.

Jednostavno bijela kuhinja

 

Ukoliko ste u nedoumici oko izbora dekora kuhinje, tada zasigurno sa bijelom nećete pogriješiti. Prostrani kuhinjski elementi, kolona s ugradbenim hladnjakom i viseći elementi od 90 cm aduti su kuhinjskog bloka Julia, dugogodišnjeg bestsellera Namještaja Mima. Pa iako fronte u visokom sjaju pružaju trenutni osjećaj elegancije i profinjenosti, istovremeno djeluju vrlo prirodno i cozy uparene sa ostatkom dekora i boja interijera. Raspored elemenata blok kuhinje Julia moguć je po vašoj želji, dok radna ploča dolazi u jednom komadu. Uparite ovu kuhinju sa zelenim i sivim nijansama stolice Vita, a savršeno će se uklopiti i sa drvenim podom u uzorku riblje kosti. Završni detalji u vidu sitne dekoracije čine ovaj interijer skladnim i ujednačenim te mu daju karakter.

Trendi apartman sa crnim detaljima

Izbor jednostavnijih modela kuhinja dat će vam mogućnost da se poigrate s detaljima i ostatkom namještaja kao što je to slučaj sa Miminom blok kuhinjom Noelle. Tonove svijetlog drva naglasit će tamnije nijanse radne ploče ili pak pločica. Udobnu i mekanu stolicu Oxford vaši će gosti naprosto obožavati. Sitni detalji poput bakrene slavine ili visećeg lustera unijet će trendi atmosferu u vaš apartman. Nježna ljubičasta ili ružičasta boja povezat će izgled vaše kuhinje u jednu zaokruženu cjelinu kao savršenu kulisu odmora vaših gostiju.

Naturalni stil za mediteranski ugođaj

Naturalni stil veliki je hit u ovoj godini, a blok kuhinja Cora II Namještaja Mima apsolutni je predvodnik ovog pokreta. Fronte u prirodnim bojama drva daju prostoru toplinu i ugodnost. Bijeli detalji na frontama kuhinje u kombinaciji sa staklom možete i u ostatku interijera provući tako što ćete ih kombinirati sa stolicom Benjamin presvučenom u tkanini bež boje i predivnim okruglim staklenim stolom Otis. Nježne zelene nijanse zida savršeno će povezati čitav ambijent vašeg apartmana u kohezivnu cjelinu. Završite cijeli look sitnom dekoracijom kao što su vaze, figurice ili suho cvijeće.

Elegantna kuhinja za luksuzan odmor

Elegancija je imperativ kada je riječ o Miminoj blok kuhinji Katy. Fronte visokog sjaja dolaze u sivom ili bijelom dekoru dajući vam mogućnost izbora kako bi se kuhinja što bolje komplementirala s ostatkom vašeg apartmana. Sivi dekor kuhinje lijepo se slaže s kontrastnom zagasitom bojom stolice Honey te crvenim detaljima u obliku teksturirane vaze Evea.  Stol Freddie izrađen je od MDF materijala u sivoj boji visokog sjaja s dodatkom inox detalja u mirror efektu na postolju stola. Ovakav interijer zadivit će i najzahtjevnije goste.

Pripremite se za sezonu na vrijeme i posjetite salone Namještaja Mima ili webshop kako bi dobili dozu inspiracije i opremili svoj apartman iz snova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.