Obavijesti

Promo sadržaj

Donosimo 7 razloga zašto morate isprobati vibrator

Donosimo 7 razloga zašto morate isprobati vibrator
1

Seksualne igračke odavno su već u sferi uobičajenih dodataka kojima seks ili masturbaciju možemo učiniti zanimljivijima, odnosno začiniti ionako finu stvar

Zdrava seksualnost je otvorena, zaigrana, lepršava i aktivno se odupire seksualnoj monotoniji, što je dugoročan recept za sretnu i seksualno ispunjenu vezu.

Neovisno jeste li same ili u vezi, vibratori su idealan dodatak vašem seksualnom repetoaru - ovdje donosimo nekoliko razloga zašto ih morate isprobati.

1. Zbog znatiželje
Znatiželja je super stvar - da nismo znatiželjni, uvijek bismo imali istu frizuru, ne bismo nikad više otkrili neki novi genijalni sladoled i zaboravili bismo kako je to prvi put doživjeti nešto fantastično. Sa našom seksualnošću je potpuno ista stvar – ako tvrdimo da smo probali sve što vrijedi probati i da nam sve drugo sigurno neće odgovarati, potencijalno si uskraćujemo užitak za koji ni ne znamo.


2. Vibratori su efikasni
Poteškoće s postizanjem orgazma? Poput miksera, usisavača i električne klamerice, oni su izumljeni i proizvedeni samo za jednu stvar, i to rade efikasno. Oni su napravljeni za užitak i njihove vibracije i pulsirajući uzorci nas dovode do orgazma.


3. Brojke su na njegovoj strani
Po provedenim istraživanjima, svaka druga ili svaka treća žena (ovisno o zemlji) je koristilo ili aktivno koristi neku seksualnu igračku, a 80% žena koje imaju vibrator ga je koristilo i s partnerom/partnericom – što pobija mit da vibratore koriste samo singl cure.


4. Vibratori su savršen začin vezi
Vibratori i seksualne igračke općenito idealan su način da razbudite uspavanu strast i začinite seksualni život u vezi te izbjegnete monotoniju koja ozbiljno može narušiti odnos.


5. Vibrator nam pomaže upoznati naše tijelo
Koliko god da vremena s njim provodimo u danu, naše nam je tijelo često nepoznanica i upoznajemo ga kroz cijeli život. Vibratorom možemo otkrivati podražaje koji nam mogu biti vrlo stimulirajući a koje ne možemo otkriti uz standardnu opremu poput nevibrirajućeg prsta, jezika ili penisa.


6. Vibratore možemo koristiti i tijekom seksa
U zadnjih nekoliko godina tržištem seksualnih igračaka dominiraju vibratori za parove u obliku slova C koji se koriste tijekom seksa (We-Vibe) - jedan krak vibratora stimulira klitoris, a drugi G-točku. Oni stimulacijom klitorisa rješavaju vrlo čest razlog izostanka orgazma za žene tijekom seksa, nedovoljnu stimulaciju klitorisa, ali ujedno i pružaju uži osjećaj pri penetraciji za oba partera.

7. Jer mi to zaslužujemo
Seksualni užitak je, nažalost, u našem društvu još uvijek često tabu, pogotovo za žene. Društvo nas uči da je posve prihvatljivo da kažemo kako volimo fino papati, kako uživamo u izležavanju nakon ručka ili kako obožavamo masaže - zašto onda prešućujemo koliko je dobro, zdravo, prirodno, normalno i pohvalno uživati u seksu?

Pronađite na www.libido.hr sve sastojke za uzbudljiv seksualni život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.