Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 8

Dosadio vam je Advent u Zagrebu? U okolici se nudi nekoliko sjajnih alternativa

Dosadio vam je Advent u Zagrebu? U okolici se nudi nekoliko sjajnih alternativa

Putovanja obogaćuju, šire vidike, omogućuju nam da bolje upoznamo sebe i svijet oko sebe. Kako biste otkrili adventske destinacije u Hrvatskoj koje vrijedi posjetiti ove zime, svakako prelistajte Carwizovu online knjižicu C-book

VIDEO

Kažu da je putovanje jedino što kupujete na svijetu, a čini vas bogatijim. Vjerojatno će se većina složiti s tom tvrdnjom. Putovanja obogaćuju, šire vidike, omogućuju nam da bolje upoznamo sebe i svijet oko sebe. Neki u njima vide priliku za bijeg od svakodnevice, drugima su najbolji punjač za "baterije" ispražnjene uobičajenog dnevnog ritma. Jedno je sigurno - putovanja svima u život donose nešto novo, priliku za učenje i rast.

Što može biti bolje od putovanja?

Krajem godine "blagdanski šušur" donosi radost u hladnim i sivim zimskim danima. U tom razdoblju podvlačimo crtu, donosimo zaključke o prošloj te kreiramo maštarije i planove za godinu ispred sebe. I kakva god bila godina koju ostavljamo, možda najbolja ikad, a možda jedna od težih, upravo to doba godine idealno je da odlučimo nagraditi se. A što može biti bolji dar od putovanja?

Bilo da se želite zaputiti na advent u nekom od hrvatskih gradova ili možda zaviriti i otkriti što se nudi kod susjeda u Italiji, Sloveniji, Austriji ili nekoj od drugih zemalja, sigurno ćete uživati jer svaka destinacija u ovo doba godine, ukrašena, osvijetljena te ispunjena mirisima i okusima fine hrane i dobre kapljice, pruža čarobnu adventsku atmosferu.

Happy,Family!,Mother,And,Child,Girl,On,A,Winter,Walk

C-book savjetnik za putovanje

Kako biste otkrili adventske destinacije u Hrvatskoj koje vrijedi posjetiti ove zime, možete se konzultirati Carwizovu online knjižicu C-Book.

Zagrebački advent svojim glavnim motivom - igračkama, ove godine želi razveseliti dijete u svakom čovjeku. Igračke su doslovno svuda oko vas, predimenzionirane vas uživo dočekuju na trgovima i u parkovima, a možete ih naći i u digitalnom svijetu, gdje pomoću aplikacije Equinox XR otvarate svoju čarobnu kutiju u kojima se nalaze.

Onima koji su se zaželjeli pogleda na more najljepše će adventsko ozračje biti ono u Opatiji. Kućica slatkiša, divovski orašari, ma čak je i "Djevojka s galebom" odjevena u blagdansko ruho. Bez selfie fotografije s njom ne napuštajte ovaj bajni grad na obali. 

Varaždin ovog adventa uživa na svom ''Bijelom Korzu'' uz bogat koncertni program i ugostiteljsku ponudu. Tu je i čarobna kućica Djeda Mraza, ali i posebnost ovog predivnog baroknoga grada - adventski kalendar na pročelju Županijske palače.

Beautifull,Christmas,Decoration,I

Nakon dana u kojima ćemo svi pretjerivati u delicijama, slanim i slatkim, šetnja će itekako dobro doći. Što više koraka, to bolje, a ljepšu lokaciju za rekreaciju od Kopačkog rita na istoku Hrvatske ili od Plitvičkih jezera, našeg najpoznatijeg nacionalnog parka, teško je zamisliti. Kopački rit moguće je obići i biciklima, ali ipak u nadi da će nas ovih blagdana nebo ipak nagraditi s malo snijega, bolje se pouzdati u čvrste i tople cipele te uši i oči otvorene za zvukove i nadnaravnu ljepotu prirode.

U potragu za snježnim pokrivačem, ako nas odluči zaobići u nizinama, krenite na Sljeme, Platak, Petehovac, Mukinje ili Bjelolasicu. Predivne šumske staze bit će idealna kulisa za šetnju onima koji nisu za akciju na skijama ili daskama, a na svakoj od spomenutih lokacija u zimskim radostima od sanjkanja do klizanja uživat će i najmlađi članovi vaše obitelji. 

U knjižici se, osim inspiracije za putovanja, kriju razna posebna iznenađenja i darovi, ali i dar za sve korisnike - 20% popusta na sve rezervacije kreirane do kraja veljače. C-Book, kojem je cilj odvesti čitatelje na neke od najljepših adventskih destinacija u Hrvatskoj, možete besplatno preuzeti. Knjižica je tu da inspirira i da podsjeti kako je ovih blagdana najbolji dar - putovanje. Treba samo odabrati destinaciju, društvo i kvalitetnu uslugu najma sigurnog vozila koje će biti i partner kojemu vjerujete i dio ekipe na koji se oslanjate.

Group,Kids,And,People,Sledding,And,Skiing,In,The,Snow

Sigurno na put

Moderno vrijeme donijelo je novi, drugačiji način življenja, pa je mnogo onih koji žive kilometrima udaljeni od članova obitelji, a tijekom blagdan više nam je nego u bilo kojem drugom razdoblju tijekom godine važno da budemo blizu njih. Da podijelimo radost kojoj je izvor taj trenutak zajedništva, koji je opipljiv, jer svi ekrani i sve aplikacije ovog svijeta ne mogu zamijeniti osjećaj i snagu povezanosti koju daje topli zagrljaj.

Ono što je ključno kad ususret blagdanima krećemo na putovanje prema destinaciji na kojoj nas čekaju naši najdraži jest odabrati vozilo koje ima dovoljno velik prtljažnik za sve darove koje smo za njih pripremili i za svu prtljagu koju nosimo. Carwiz rent a car vozila imaju prtljažnik i za one koji svugdje nose samo ono osnovno, ali i za one koji nose cijeli ormar, pa možda i kuhinju, što se događa najčešće kad putuju na skijanje.

Osjećati sigurnost za upravljačem vozila, uz oprez, najvažniji je element u vožnji. Carwiz rent a car vozila pod stalnim su nadzorom partnera servisera, koji jamče sretan put od polazne do dolazne točke. Uz povoljnu cijenu najma, prednost Carwiz rent a cara je ''user friendly'' korisnički sustav, koji omogućuje vraćanje vozila i izvan radnog vremena poslovnica uz pomoć usluge ''Key box''.

Novi društveni trendovi, koji u fokus stavljaju ''zeleni način života'', u zapadnim su zemljama već doveli do znatnog broja korisnika koji se, umjesto za posjedovanje vozila, odlučuju za najam, na koji se više ne gleda samo iz perspektive uštede nego i iz perspektive zaštite okoliša. Budućnost će nesumnjivo snažniju prisutnost tog trenda donijeti i u Hrvatsku, a Carwiz rent a car uvijek spremno dočekuje, ali i kreira, nove trendove u svojoj niši poslovanja. Carwiz rent a car vozila odvest će vas sigurno na bilo koju od destinacija koju priželjkujete posjetiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini