Obavijesti

Promo sadržaj

Doživite bajkoviti Božić Avenue Malla

Doživite bajkoviti Božić Avenue Malla
1

Posjetite Avenue Mall od 16. do 24. prosinca i zabavite se uz interaktivne predstave i radionice za djecu, fotografiranje s Djedom Božićnjakom te pregršt zabavnih aktivnosti

Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci, božićne maskote, ukrasi i dekoracije pretvaraju Avenue Mall u čarobno mjesto za uživanje cijele obitelji. Postanite i vi dio ove božićne bajke i zabavite se s najmlađima uz mnoštvo kreativnih radionica i natjecateljskih igri, napišite pismo Djedu Božićnjaku i uživajte u dječjim predstavama.

Svakog dana od 16 do 20 sati u prizemlju Avenue Malla očekuje vas zabavni program i fotografiranje s Djedom Božićnjakom, a fotografiju ćemo odmah  i ispisati kako bi vas podsjećala na ovo nezaboravno i bajkovito druženje!

U kupnji savršenog božićnog poklona pomoći će vam veliki vodič za blagdanski i novogodišnji shopping, a svaki dan od 10 do 19 sati možete uz pomoć djedovih vilenjaka zamotati darove za svoje najmilije. Čak i ako budete obavljali shopping u zadnji tren, vilenjaci će i na Badnjak od 9 do 15 sati biti spremni za zamatanje darova!

Nakon uspješnog shoppinga posjetite neki od sedam restorana Food Palacea na drugom katu Avenue Malla i bezbrižno uživajte u ukusnim jelima iz čak četiri svjetske kuhinje, a Avenue Mall za svoje posjetitelje osigurava čak tri sata besplatnog parkinga.

Prepustite se božićnom duhu uz svjetlost i toplinu blagdanskih ukrasa te najpoznatije božićne hitove koji će vas u trenutku uljuljati u blagdansko raspoloženje. Blagdani su najbolji u Avenue Mallu!

Link za Bajkoviti Božić Avenue Malla

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.