Obavijesti

Promo sadržaj

Dozvoli Ini da te iznenadi kroz INA Loyalty program vjernosti

Dozvoli Ini da te iznenadi kroz INA Loyalty program vjernosti

Preuzmanjem aplikacije INA Loyalty Inini kupci mogu sakupljati bodove prilikom kupnje na Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u brojnim nagradama i pogodnostima, a već nakon registracije čeka ih dar

Kao vodeća kompanija u naftnom i plinskom poslovanju u Hrvatskoj s najvećom modernom maloprodajnom mrežom, INA želi nagraditi vjernost svojih kupaca. Zato je kompanija pokrenula originalni program vjernosti, INA Loyalty, nudeći kvalitetne popuste na gorivo, uzbudljive nagrade, pogodnosti i posebne promocije. Cjelokupni program popraćen je novom INA Loyalty mobilnom aplikacijom koja će na jednostavan i brz način biti suputnik vjernim kupcima u sakupljanju bodova i realizaciju pogodnosti. 
Kupci se mogu uključiti u program preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje, a svaki korisnik aplikacije odmah dobiva 50 bodova na svoj INA Loyalty račun.

Sudjelovanjem u programu, bodovi se dobivaju za svaku litru kupljenog goriva i za gotovo svaku kunu potrošenu na proizvode ili usluge na Ininim maloprodajnim mjestima.* Pridruživanjem programu, kupci odmah postaju članovi statusa Blue i INA ih časti kavom po izboru, a nakon prve kupnje goriva dobivaju i kupon s 15 lipa popusta po litri Class Plus goriva koji mogu iskoristiti pri sljedećoj kupnji. Daljnjim sakupljanjem bodova, kupci mogu mijenjati statuse i dobiti pristup različitim pogodnostima statusa Blue, Silver, Gold ili VIP  te uživati u pogodnostima svakog statusa kroz cijelu godinu. Ulaskom u svaki novi status kupci ostvaruju pravo na još vrijednije nagrade. INA Loyalty program je u mogućnosti kreirati personalizirane pogodnosti i nagrade za svakog kupca sukladno stvarnim kupovnim navikama i potrebama, ako kupac dozvoli da ga se kontaktira takvim ponudama. Na taj način kupac aktivno sukreira svoje iskustvo u INA Loyalty programu.
Nakon preuzimanja aplikacije INA Loyalty kupci mogu uživati u brojnim pogodnostima i:

• Sakupljati bodove te koristiti svoju virtualnu karticu vjernosti
• Jednostavno iskoristiti svoje nagrade za hranu i piće u INA Fresh Cornerima
• Pratiti napredak u statusima
• Ostvarivati popuste na vrhunska goriva, autokozmetiku i ostale usluge* (ovisno o statusu u kojem se nalaze)
• Pronaći najbliže Inino maloprodajno mjesto
• Upravljati svojim Loyalty profilom

Vlatko Dujanić, operativni direktor Usluga kupcima i maloprodaje, podsjetio je da je važnost korištenja digitalnih rješenja naglašena više nego ikad prije:

- Digitalizacija poslovanja i predstavljanje inovativnih rješenja, ponovno su se pokazali kao dobra poslovna odluka, posebice u ovim izazovnim vremenima, kada je takav pristup poslovanju itekako dobio na važnosti. Bez obzira na vanjske okolnosti koje su zadesile našu kompaniju, ali i društvo u cjelini, nastavili smo s razvojem svoje maloprodajne mreže kako bismo našim vjernim kupcima pružili visokokvalitetnu uslugu. Zadovoljstvo kupaca nam je oduvijek na prvom mjestu, a kako bismo ih nagradili za povjerenje koje nam svakodnevno pružaju, osmislili smo INA Loyalty program kroz koji nagrađujemo njihovu kupovinu na Ini! Naš je cilj ostati prvi izbor za ljude u pokretu, broj jedan gastro odredište na putovanju i tržišni lider s ciljanom lepezom proizvoda i usluga. Uz brojne novitete poput ovog jedinstvenog programa vjernosti, nastavljamo i sa širenjem naše maloprodajne mrežu te razvijanjem usluga, kao što smo to i dosad činili - rekao je. 

Kroz kapitalna ulaganja i unapređenje kvalitete usluga INA snažno razvija najveću maloprodajnu mrežu od više od 500 maloprodajnih lokacija kroz koju svakodnevno prođe više od 234 tisuća kupaca dnevno i na kojoj se proda više od milijardu litara goriva godišnje. Pri tome, INA ne radi kompromise kad je u pitanju sigurnost i zaštita zdravlja. Na svim našim lokacijama i dalje ćemo se pridržavati aktualnih uputa i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Pozivamo naše posjetitelje da navrate na Inina maloprodajna mjesta, okrijepe se tijekom putovanja i na taj način sakupljaju bodove i ostvaruju pogodnosti, ali uz odgovorno ponašanje i poštivanje svih mjera.  

U slučaju dodatnih pitanja, kupci se mogu javiti u INA Loyalty Kontakt centar na 0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com koji su kupcima na raspolaganju 0 – 24.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.