Promo sadržaj

Komentari 0

Dron koji je osvojio svijet je za Black Friday na popustu od 50%

Dron koji je osvojio svijet je za Black Friday na popustu od 50%

Dron koji je svojom niskom cijenom i vrhunskim karakteristikama osvojio tržište je za black friday dostupan za narudžbe uz popust od 50%! Evo zašto je toliko poseban i kako ga nabaviti...

Zašto je ovaj dron toliko poseban?

Dronovi su postali izuzetno popularni u zadnje vrijeme, no problem još uvijek predstavljaju visoke cijene, pa će vas tako dron boljih karakteristika stajati više od 4,000 kuna. Na sreću, postoji dron koji je ispravio taj problem i nudi odlične karakteristike uz prihvatljivu cijenu.

Drone X Pro je precizno izrađen dron namijenjen za jednostavno letenje i snimanje iz zraka. Njegovo sklopivo kućište i mala težina čine ga idealnim izborom za snimanje neodoljivih kadrova i odličnu zabavu.

Izrađen je od strane dvojce njemačkih inženjera koji su smatrali kako su dronovi komplicirani, teško prenosivi i skupi zbog brendinga. Zbog toga su odlučili napraviti lagan i sklopivi dron koji će po karakteristikama biti sličan skupim profesionalnim dronovima, ali uz minimalnu cijenu.

Tako je nastao Drone X Pro - iznimno jednostavan za upravljanje, pun vrhunske tehnologije i omogućuje snimanje video zapisa HD kvalitete. Sve je više ljudi u svijetu počelo koristiti ovaj dron te su njihove slike i snimke zbilja impresivne.

Kako funkcionira ovaj dron?

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za djecu i odrasle te ne zahtijeva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobitel ili s daljinskim upravljačem koji dobijete uz dron.

Kada je dron u zraku, njime se upravlja uz pomoć ugrađene kamere te se u bilo kojem trenutku mogu stvarati fotografije ili video snimke.

Dron je izrađen od ABS plastike što ga čini vrlo čvrstim, ali i lakšim od većine ostalih dronova na tržištu.

Kratak video pokazuje ovaj dron u akciji:

Zašto preporučujemo baš ovaj dron?

Drone X Pro je kvalitetan, prijenosan, pogodan i za početnike, ima odličnu kameru, napredne funkcije leta i sve to uz nenadmašnu cijenu. U usporedbi s ostalim dronovima koje smo imali na testu, Drone X Pro nudi daleko najveću vrijednost za novac.

Ovo su ključni razlozi zašto je toliko popularan:

Black Friday popust od 50%

Najveća prednost ovog drona, osim odličnih karakteristika, je cijena. Slični dronovi koštaju i po nekoliko tisuća kuna, dok je cijena ovog drona samo 1319 kn. Iz tog razloga se izdvojio od gomile drugih dronova i postao jedan od najpopularnijih.

Što je najbolje od svega, proizvođač za naše čitatelje na ograničeno vrijeme nudi Black Friday popust od 50% i besplatnu poštarinu za Hrvatsku što spušta već ionako nisku cijenu na samo 659 kn!

Drone X Pro može se naručiti s popustom preko ovog linka

Zaključak – isplati li se kupiti Drone X Pro?

Drone X Pro svojim karakteristikama konkurira daleko skupljim dronovima uz višestruko nižu cijenu, stoga je trenutno naša prva preporuka za sve koji žele kvalitetan i jednostavan dron naprednih karakteristika, ali u laganom i sklopivom kućištu.

Osim toga, ni redovnom cijenom od 1319 kn nema pravu konkurenciju, a budući da je trenutno dostupan i uz popust od 50%, onda je ovaj dron zbilja prilika koju ne želite propustiti.

Kako naručiti ovaj dron uz popust od 50%?

Na ograničeno vrijeme, dostupna je besplatna dostava i popust od 50% što smanjuje cijenu na 659 kn. Dron je dostupan samo za narudžbe preko interneta te se poštom šalje na vašu adresu.

KLIKNITE OVDJE kako bi posjetili službenu stranicu i naručili dron s 50% popusta

Dron ćete zatim primiti na kućnu adresu. Pakiranje sadrži dron s kamerom, daljinski upravljač, bateriju, USB kabel za punjenje, 4 rezervna krilca, odvijač te upute za korištenje.

 

NAPOMENA: Popust i besplatna poštarina dostupni su na ograničeno vrijeme te vrijede samo za narudžbu putem interneta gdje je način plaćanja kreditna/debitna kartica ili Google Pay. Dostupnost popusta i recenzije kupaca možete provjeriti tako da kliknete ovdje i posjetite službenu stranicu za narudžbu.