Promo sadržaj

Komentari 1

Dubstep ikona Von D. dolazi u Zagreb 1. veljače

Dubstep ikona Von D. dolazi u Zagreb 1. veljače

Trenutno jedini kolektiv u Hrvatskoj orijentiran na dubstep, 01.02.2020 u metropolu dovodi ikonu zvuka Von D. Francuski producent i dj svojom fuzijom dubstepa i dubwise-a protrest će prostor kluba Attack

Trenutno jedini kolektiv u Hrvatskoj orijentiran na dubstep, 01.02.2020 u metropolu dovodi ikonu zvuka Von D. Francuski producent i dj svojom fuzijom dubstepa i dubwise-a protrest će prostor kluba Attack u kojem će se održati party, dok se za ozvučenje brine već dobro poznati SasoMange soundsystem.

Uz gostujućeg producenta kroz večer ćete imati priliku poslušati i članove Volumena: Inka, Pudlika, Kang, Sinek. Volumen je kolektiv koji sustavno radi na izgradnji dubstep scene u Hrvatskoj, te redovno na njihovim večerima publika izlazi iz vlastite kože. Na sceni djeluju od 2013. godine a nadolazeći party je ujedno i njihovo deseto izdanje. Ulaznice za event dostupne su u pretprodaji po cijeni od 30kn te se mogu nabaviti u Garica shopu u Zagrebu na adresi Kačićeva ulica 10 od 06.01.-31.01. Cijena ulaznice na dan eventa bit će 40kn prije ponoći, te 50kn nakon.