Obavijesti

Promo sadržaj

Dukat osigurao gotovo 900 tisuća kuna za pomoć stanovnicima Banovine

Dukat osigurao gotovo 900 tisuća kuna za pomoć stanovnicima Banovine

Odričući se 50 lipa od svake prodane boce svježeg mlijeka Dukat je uvećao donaciju od pola milijuna kuna s početka godine na 900.000 kuna

Sa zadnjim danom lipnja završio je Dukatov društveno-odgovorni projekt „Dukat za Banovinu“ kojim je tijekom razdoblja od tri mjeseca Dukat odvajao 50 lipa od svake prodane boce svježeg mlijeka u boci za pomoć stanovnicima Banovine čiji su domovi stradali u potresu.

Tako je Dukat od konca ožujka do konca lipnja od prodaje svježeg mlijeka u boci odvojio dodatnih 380.953 kune koji s 500.000 kuna donacije s početka godine čine skoro 900.000 kuna vrijednu donaciju Dukata za Banovinu.

U Dukatu ističu kako je najveća vrijednost ovog projekta prenošenje poruke pomoći  Banovini diljem zemlje i jačanje svijesti o potrebi korporativne i individualne solidarnosti, tijekom razdoblja od tri mjeseca i putem 761.906 boca Dukat mlijeka posvećenih Banovini i njenim stanovnicima.

Ovim smo projektom željeli kontinuirano podsjećati javnost na probleme Banovine, a istovremeno i financijski nastaviti pomagati obnovu domova njenih stanovnika“, istaknuo je Duško Glišić, direktor Dukata. „Ponosni smo što je gotovo 800 tisuća boca Dukat svježeg mlijeka prenijelo poruku solidarnosti s Banovinom diljem zemlje. Zahvaljujemo potrošačima što su kupnjom našeg mlijeka u boci pokazali veliko srce za Banovinu i trgovačkim lancima koji su aktivno promovirali projekt.

Dukat za Banovinu Mlijeka kap, dobrote slap nastavak je aktivnosti koje je Dukat poduzeo s ciljem pomoći stanovnicima Banovine. Tako je, osim donacije sredstava na račun državnog proračuna za akciju „Pomoć za obnovu nakon potresa“, Dukat dosad stanovnicima Banovine donirao više od 15 tona mlijeka i mliječnih proizvoda. Osim toga, svojim je kooperantima – proizvođačima mlijeka donirao 50 tona stočne hrane i 6.000 m2 folije za zaštitu gospodarskih objekata i na taj način omogućio nesmetan nastavak proizvodnje mlijeka na potresom ugroženom području.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.