Obavijesti

Promo sadržaj

Dukat se odriče 50 lipa od svake prodane boce svježeg mlijeka za pomoć stanovnicima Banovine

Dukat se odriče 50 lipa od svake prodane boce svježeg mlijeka za pomoć stanovnicima Banovine
2

Projektom „Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap“ Dukat će uvećati iznos početne donacije od 500.000 kuna s početka godine

Dukat nastavlja pomagati stanovnicima Banovine stradalima u potresu pokretanjem društveno-odgovornog projekta Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap.

Do kraja lipnja ove godine Dukat se odriče 50 lipa od svake prodane boce Dukat svježega mlijeka za pomoć stanovnicima Banovine čiji su domovi stradali u potresu. Tijek akcije i status prikupljenih sredstava moguće je pratiti na mrežnoj stranici www.DukatZaBanovinu.hr, a iznos donacije ažurira se svaki radni dan u podne.

Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap nastavak je djelovanja Dukata s ciljem pomoći Banovini. Tako je Dukat do sada stanovnicima Banovine donirao više od 15 tona mlijeka i mliječnih proizvoda. Nadalje, svojim je kooperantima – proizvođačima mlijeka donirao 50 tona stočne hrane i 6.000 m2 folije za zaštitu gospodarskih objekata, a početkom godine na račun državnog proračuna za akciju „Pomoć za obnovu nakon potresa“ Dukat je uplatio donaciju u iznosu od 500.000 kuna. Ona će biti uvećana za prihod kojeg se Dukat odriče od prodaje svježeg mlijeka u boci do kraja lipnja ove godine.

Svjesni smo kako će području Banovine razni oblici pomoći i solidarnosti biti neophodni duže vrijeme. Stoga smo pokrenuli projekt kojim, uz nužnu financijsku pomoć, problemima  Banovine osiguravamo visoku razinu vidljivosti duže razdoblje te progovaramo o nužnosti dugoročne pomoći, obnove i revitalizacije života na Banovini“, istaknuo je Alen Fontana, direktor Dukata.

Dio prihoda od prodaje svježeg mlijeka kojeg se Dukat odriče u sklopu projekta Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap Dukat će uplatiti na račun Državne riznice otvoren za donacije financijskih sredstava u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.