Dva partnera, jedna misija: Einhell pokreće partnerstvo s Mercedes-AMG PE-TRONAS F1 | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Dva partnera, jedna misija: Einhell pokreće partnerstvo s Mercedes-AMG PE-TRONAS F1

Dva partnera, jedna misija: Einhell pokreće partnerstvo s Mercedes-AMG PE-TRONAS F1
2

To je najveća gerilska kampanja koju je Einhell Germany AG ikada proveo u gotovo 60 godina povijesti tvrtke: posebno razvijena animacija projici-rana je na pročelja zgrada na 3 različita kontinenta – u Barceloni, Londonu, Melbournu i Montrealu – u isto vrijeme.

Razlog? Novo partnerstvo između Einhell Germany AG i Mer-cedes-AMG PETRONAS F1 Team. Prije početka sezone Formule 1 u Bahreinu 5. ožujka, inovativni proizvođač DIY i vrtnog alata iz Njemačke postao je svjetski poznat kao "Službeni stručnjak za alate" Mercedes Teama. Gerilska akcija cilj naglasiti svoju potporu tr-kaćem timu, dok u isto vrijeme potakne obožavatelje da željno očekuju ono što izgleda kao obećavajuća uzbudljiva i uspješna sezona.

Globalna marketinška kampanja s Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Partnerstvo spaja dva brenda koji predstavljaju tehnološku stručnost. Naš uspjeh proizlazi posebno iz našeg timskog duha, naše dinamike i jasnog, odvažnog cilja na umu. Zbog toga je partnerstvo s Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team za nas sljedeći strateški korak prema našem cilju da postanemo međunarodni tržišni i tehnološki lider u baterijskim ala-tima za dom i vrt”, objašnjava Andreas Kroiss, izvršni direktor Einhell Germany AG .

Kako bi obilježio prvu utrku u sezoni partnerstva, Einhell je ostavio pravi utisak svojom gerilskom akcijom, u kojoj je animacija u trajanju od nekoliko minuta emitirana na zgrade u onome što je poznato kao projekcijsko mapiranje. Ono što je bilo jedinstveno u vezi s tim je to što se kampanja provodila istovremeno na tri kontinenta, uključujući četiri grada. Što se tiče sadržaja, uspostavlja poveznicu na početku sezone između Einhella, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team i 23 trkaće staze sezone utrka Formule 1 u 2023. Videozapis se prilagođava određenoj zgradi koja se koristi kao pozadina, a specijalizirana tehnologija projektora omogućuje izuzetno brzu prilagodbu kako bi se video mogao pokrenuti. Einhell Power X-Change alati također su pomogli da se osigura savršena isporuka kampanje.

Richard Sanders, glavni komercijalni direktor Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team: “Vrlo sam impresioniran time koliko kreativno se Einhell uključuje u ovo partnerstvo. Kampanja naglašava njihove ambicije i profesionalizam, i mentalitet postavljanja izazovnih ciljeva sa-vršeno nam odgovara.”

Baterije u pohodu

Kao vodeći proizvođač najsuvremenijih alata i vrtne opreme, Einhell Germany AG može se osvrnuti na godine gotovo neusporedivog uspjeha. Stručnjak za bežične uređaje odu-ševljava DIY kupce diljem svijeta svojom inovativnom baterijskom platformom Power X-Change. Uz više od 40 podružnica, Einhell Germany AG postao je globalni igrač s aktivnom prisutnošću u više od 90 zemalja. Power X-Change platforma je simbol Einhellova uspjeha i pozicionira tvrtku kao vodeći brend u sektoru bežičnih alata. Einhell je bila prva tvrtka koja je razvila, s Power X-Change-om, sveobuhvatnu i jasno strukturiranu baterijsku platformu koja se neprestano širi.

Marketing kao pokretač uspjeha

Partnerstvo s nogometnim klubom FC Bayern München kao "Službenim stručnjakom za dom i vrt", koje postoji od 2021., svakako je bilo jedan od ključnih čimbenika uspjeha tvrtke, s Oliverom Kahnom, izvršnim direktorom FC Bayern Münchena, koji je brend ambasador za Einhell. “Naše partnerstvo s FC Bayernom i Oliverom Kahnom kao ambasadorom brenda već daje značajne rezultate u razvoju našeg brenda. Sada punim gasom ulazimo u Formulu 1. Naš ulazak u samu elitu sporta naglašava našu međunarodnu težnju da bu-demo vodeći dobavljač bežične tehnologije u sektoru DIY i vrtu. Imamo sjajne planove za budućnost i provodimo našu strategiju korak po korak”, kaže izvršni direktor Andreas Kro-iss.

Bežična izvrsnost čak i u boksovima trkaćeg tima Formule 1

Power X-Change baterijska platforma iz Einhella sada pokriva preko 250 alata za dom i vrt. Kako sezona Formule 1 počinje u Bahreinu, Einhell alati također će se naći u bokso-vima trkaćeg tima. “ Tim je oduševljen asortimanom naših bežičnih alata i više nego zado-voljan snagom i izdržljivošću naših proizvoda, ” izvještava Andreas Kroiss.

Toto Wolff također smatra da je to uvjerljivo partnerstvo: “Oduševljeni smo partnerstvom s Einhellom. Oni dosljedno postavljaju nove standarde u svojoj industriji stalnim razvojem svoje tehnologije. Korištenjem Einhell alata i opreme na baterije, koristimo prednosti naj-novije tehnologije za maksimalnu učinkovitost.

Sam Toto Wolff također će igrati ulogu ambasadora brenda u budućim komunikacijama Einhella, uključujući TV kampanju koja će se emitirati u internacionalno od svibnja 2023.

Kao vidljivi simbol partnerstva, Einhell logo će se nalaziti na trkaćem bolidu i odjeći vozača Mercedes tima od početka sezone Formule 1 u Bahreinu.

O Einhell Germany AG

Einhell je vodeći proizvođač najsuvremenijih alata i opreme za kuću i vrt. Iz svog sjedišta u Landau/Isaru (Bavarska), međunarodno uspješna tvrtka kontinuirano je širila svoju inovativnu platformu punjivih baterija

Power X-Change i sada je tržišni lider u području bežičnih alata i vrtne opreme. Einhell je godinama postavljao nove standarde u pogledu izdržljivosti, performansi i sigurnosti. Einhell kupci cijene slobodu bežičnog rada za sve svoje DIY projekte, kao i izvrsnu vrijednost za novac koju Einhell proizvodi predstavljaju i prvoklasnu korisničku uslugu koju tvrtka nudi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central