Obavijesti

Promo sadržaj

Džem ili marmelada, da se zamaže zagrebačka dosada

Džem ili marmelada, da se zamaže zagrebačka dosada
1

Nešto super, nešto novo na klupskoj sceni: Džem by Hendrick's vraća prste u bakinu marmeladu ravno u 80-te. Peti kupe i Hendrick’s odlučili su začiniti ovu sezonu s tematskim glazbenim nastupima - slatkog naziva DŽEM! Već ove subote, ‘’jammajte’’ s nama uz Hendrick’s i zvukove osamdesetih. Slobodno se natapirajte, stavite plavo sjenilo na oči i navucite trapezice - vrijedi za oba spola!

Kakva je to europska metropola bez raznovrsne klupske scene? Dosadna. Točka. Što realno imamo za ponuditi domaćim ljudima i strancima kao jedna metropola? Uglavnom trash zabave, s pokojim respektabilnim glazbenim događanjem i to je sve. To je zagrebačka stvarnost.

Posljednjih nekoliko godina može se uočiti sve veći broj turbo folk i house žanrova, a nedostaje kvalitetna ponuda raznovrsnih glazbenih programa. Zasitili ste se monotone glazbene ponude u Zagrebu i želite vratiti pravu zabavu, izlazak, opuštanje i nezaboravne noći? Vrijeme je da se uzburka zagrebačka clubbing scena i ponudi alternativa onima koji napokon žele uživati u live svirkama i taktovima zaboravljenih glazbenih dekada.  

Ako se pitate što je potrebno da se vrate izlasci s uzbudljivim glazbenim programom, odgovor je „DŽEM“. Iz kreativne radionice Reda letećih krastavaca stiže još jedna karika koja će promijeniti percepciju noćnog života. „Purple džem“, prva od „DŽEM“ večeri, održat će se 15.listopada u klubu Peti kupe. Mjesto u kojem se isprepliću glazba, gastronomija i umjetnost ugostit će Maria Huljeva, jednog od ponajboljih muških vokala u Hrvatskoj. Mario će, uz pomoć pratećeg banda, rasplesati sve prisutne najpoznatijim glazbenih hitovima iz 80-ih.  Kad nam je sve bilo kao bakin domaći džem. Bez Instagrama i filtera, samo dobra mjuza, klopa i cuga, natapirane frizure i fudbalerke. I noćni tramvaji

Novi klupski program nastao s ciljem da se na scenu vrati „jammanje“, samo je početni korak koji će ponovno uzburkati zagrebačku scenu. Trenutno je u planu šest „DŽEM“ večeri u godini u Petom kupe-u, a svaka od njih će biti posvećena drugoj glazbenoj eri, što će zasigurno oduševiti sve ljubitelje retro pjesama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cilj ovog projekta je privući, osim starijih, i mlađe generacije koje žele pronaći mjesto u kojemu će uživati u nizu atraktivnih i aktualnih izvođača koji donose svježinu sa svjetske scene. Pobjegnite od monotonih izlazaka i prepustite se vrhunskom glazbenom programu nadolazećih „DŽEM“ večeri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince