Promo sadržaj

Komentari 0

Ekskluzivna Emiratesova prva klasa i u vlastitom domu

Ekskluzivna Emiratesova prva klasa i u vlastitom domu

Jeste li znali da sa sobom kući možete ponijeti dio poznate Emiratesove ponude iz prve klase?

Naime, ovaj se mjesec na službenoj Emiratesovoj prodavaonici (Emirates Official Store) www.emirates.store, mogu kupiti neki od najekskluzivnijih proizvoda koje ova aviokompanija nudi isključivo na putovanjima u prvoj klasi, poput slušalica Bowers & Wilkins PX, hidra-aktivnih pidžama te toplih deka.  

Slušalice Bowers & Wilkins PX

Ove slušalice izrađene su da odgovaraju svakom okružju, a s baterijom koja traje i do 22 sata te 3 opcijama podešavanja za utišavanje buke, ove su slušalice idealne za sve prigode, bilo da se nalazite u uredu, šećete bučnim gradskim ulicama ili ste na letu prema željenom odredištu. Dostupne su u dvije boje te dolaze u ekskluzivnoj Emiratesovoj putničkoj torbici. 

Hidra-aktivna odjeća za spavanje (First Class Pajamas)

U prvom setu odjeće za hidratiziranje na svijetu opustit ćete se i uživati kao da se nalazite na letu. Ovaj je set dizajniran tako da spriječi dehidraciju kože pa ćete se buditi odmorni svako jutro. Tkanina je izrađena od prirodnih sastojaka - shea maslaca i arganovog ulja koji se oslobađaju sa svakim pokretom, održavajući kožu hidratiziranom i zaštićenom. Patentirana tehnologija Microcapsule omogućava pranje pidžame i ponovnu upotrebu bez gubitka sastojaka.
Ove pidžame dolaze u četiri veličine te su dostupni ženski i muški modeli.

Deke i pokrivači iz prve klase

Zima i blagdanski dani se bliže pa nema boljeg vremena za nabaviti topli pokrivač koji će savršeno poslužiti u večerima provedenim kod kuće s obitelji i prijateljima. Mekani pahuljasti pokrivač bež boje ima otvore za ruke te džepove kako bi ruke i noge ostale zagrijane. Ova se deka također može pretvoriti u putni jastuk koji pruža udobnost i pravilnu podršku vratu.

*Svi proizvodi iz službenog dućana Emirates Official Store isporučuju se po svijetu uz troškove slanja u iznosu od 30 USD.