Obavijesti

Promo sadržaj

Electrolux donirao aparate Centrima za rehabilitaciju Zagreb i Pustodol

Electrolux donirao aparate Centrima za rehabilitaciju Zagreb i Pustodol

Centri za rehabilitaciju Zagreb i Pustodol pružaju djeci, mladeži i odraslim osobama s tjelesnim, intelektualnim ili osjetilnim oštećenjima usluge smještaja, boravka i psihosocijalnu rehabilitaciju

Upravo njima tvrtka Electrolux je donirala prijeko potrebne aparate u vrijednosti od preko 100.000 kuna te im na taj način pomogla u ostvarivanju zahtjevne misije; promicanja neovisnosti i autonomije korisnika usluge i njihovo uključivanje u širu lokalnu zajednicu, uz poštivanje ljudskih, građanskih i socijalnih prava.

Korisnicima usluga Centara za rehabilitaciju Zagreb donirani su kvalitetni, intuitivni Electrolux aparati koji će im omogućiti lakši i jednostavniji život te im pomoći da se lakše suočavaju sa izazovima rehabilitacije i svakodnevnog života.

Centru Pustodol donirani su prijeko potrebni pročiščivaći zraka koji će im omogućiti ugodniji boravak u zajednički prostorijama tijekom raznih aktivnosti. Također, opremljena je i soba za medicinske sestre koje se svakodnevnu brinu za svoje štićenike.

Centru za rehabilitaciju Zagreb donirano je 10 perilica rublja, 5 sušilica rublja,

5 hladnjaka sa zamrzivačem, 10 usisivača, 5 perilica posuđa, 3 klima uređaja, 5 pročišćivača zraka i 5 štednjaka za ukupno 22 stana njhovih štićenika

Centru za rehabilitaciju Pustodol donirano je 5 pročišćivača zraka, hladnjak, kuhalo za vodu i mikrovalna pećnica.

Andrea Kovačić, Direktorica marketinga za Adriatic tvrtke Electrolux, ovim povodom je istaknula kako vjeruje da će navedene donacije barem dijelom doprinijeti ostvarivanju misije Centara za rehabilitaciju Zagreb i Pustodol.

Također, nada se da će zbog sjajne kvalitete, promišljenog dizajna i izvedbenih mogućnosti aparata svaki korisnik Centra steći prijeko potrebnu sigurnost u vlastite sposobnosti potrebne za kvalitetan i samostalan život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.