Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske

Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske
3

U idućih 12 mjeseci najavljena su otvorenja 12 novih trgovina

Hrvatski lanac talijanskih korijena, Eurospin, od otvorenja prve trgovine u Zadru u kolovozu 2020. godine pa sve do danas, proširio je poslovanje diljem Hrvatske sa svojom filozofijom Pametne kupnje, gdje kupci plaćaju isključivo kvalitetu proizvoda.

Nakon uspješnih otvorenja 23 trgovine diljem Hrvatske i mnoštva zadovoljnih kupaca, Eurospin nastavlja svoj put te u idućih 12 mjeseci najavljuje 12 novih trgovina. Tako će prvi val otvorenja obuhvatiti gradove Ludbreg, Dugo Selo, Viroviticu, Jastrebarsko, Matulje i Vinkovce.

Prava kvaliteta, dobra cijena!

Temelj Eurospinovog poslovanja leži u jedinstvenom modelu Pametne kupnje prema kojem kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda. Kroz bogat asortiman proizvoda vlastitih robnih marki, Eurospinova ponuda prilagođava se potrebama kupaca kako bi svaka kupovina bila ugodno i praktično iskustvo.

Uz to, Eurospin dostavlja proizvode na način koji je prijateljski prema kućnom proračunu, potvrđujući da prava kvaliteta dolazi uz dobru cijenu. U Eurospinu se cijeni svaki euro i svaki cent, a pritom se nude dostupni i kvalitetni proizvodi, čineći Pametnu kupnju dostupnom svima.

Ovakav model i filozofiju Pametne kupnje prepoznala je i Doris Pinčić, koja već dugi niz godina kupuje u Eurospinu:

U Eurospinu sam pronašla spoj vrhunske kvalitete i pristupačnih cijena. Omiljeni proizvodi poput Tre Mulini tjestenine i Delizie dal Sole pasirane rajčice redovito su na mom jelovniku. Također, Podere del Conte maslinovo ulje je neizostavan sastojak u mojim kulinarskim podvizima.”

Vlastite robne marke

U širokom asortimanu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, Eurospin nudi vlastite robne marke među kojima se ističu Amo Essere linije, Tre Mulini proizvodi, Land mliječni asortiman, Fior di Natura, Meat Apetit, Enkho linija kućanskih i kuhinjskih uređaja, Dexal proizvodi za čist i sjajan dom te mnoge druge.

U Eurospin trgovinama diljem Hrvatske posebno se ističu odjeli Mesnica i Delikatesa, koji svakodnevno nude svježe, provjerene i kvalitetne mesne proizvode, Pekarnica koja nudi ukusne i svježe pekarske proizvode te odjel Voća i povrća gdje se mogu pronaći ukusne i sezonske namirnice.

Kvalitetan tim za kvalitetnu ponudu

Značajna uloga u daljnjoj ekspanziji leži i u kvalitetnom i zadovoljnom timu zaposlenika te u dinamičnom i profesionalnom okruženju. Eurospinov odjel ljudskih resursa, kroz razne edukacije i mentorstva, prati rast i razvoj svih zaposlenika, nudeći im razne mogućnosti za profesionalni napredak.

Više informacija o novim otvorenjima, mogućnostima zaposlenja te o aktualnim akcijama i ponudama saznajte na Eurospinovoj službenoj web stranici i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Uhvatite priliku: Zaigrajte i pobijedite svog idola
PROMO

Uhvatite priliku: Zaigrajte i pobijedite svog idola

Snickers predstavio novu kampanju u kojoj su glavne zvijezde Luka Modrić i Bukayo Saka

Do kuhinje po mjeri u samo 45 dana uz Namještaj Mima
PROMO

Do kuhinje po mjeri u samo 45 dana uz Namještaj Mima

Garancija jamstva roka isporuke ili povrat novca
Zagrebačka banka podržala bodrenje reprezentacije na Trgu bana Jelačića
PROMO

Zagrebačka banka podržala bodrenje reprezentacije na Trgu bana Jelačića

Zaba se ovim potezom priključila navijačima koji će tijekom trajanja Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj utakmice reprezentacije pratiti na glavnom zagrebačkom trgu.