Obavijesti

Promo sadržaj

Eurospin stiže u Hrvatsku!

Eurospin stiže u Hrvatsku!
9

Hrvatski lanac talijanskih korijena u kolovozu prva vrata otvara u Zadru

Kupci koji su upoznati s Eurospin trgovinama u Italiji i Sloveniji, s oduševljenjem su dočekali vijest o dolasku novog hrvatskog lanca talijanskih korijena. Pod motom Pametna kupnja, vrata prve hrvatske Eurospin trgovine otvaraju se u Zadru, 13. kolovoza!

S više od 2.500 artikala vlastitih robnih marki, Eurospin nudi cjelovit asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda: od provjereno kvalitetnih mesnatih proizvoda u odjelu mesnice, ukusnih delikatesa, svježih pekarskih proizvoda pekarnice, voća i povrća, do odjeće, kućanskih aparata i ostalih artikala za svakodnevnu upotrebu.

U Eurospin trgovinama pronaći ćete isključivo Eurospin robne marke i proizvode osmišljene prema zahtjevima pojedinog tržišta. Na ovaj će način i hrvatskim kupcima biti omogućen jedinstven i najpovoljniji asortiman, u skladu s vrijednostima Pametne kupnje.

Eurospin redovito nadopunjuje svoju raznoliku ponudu, dajući prostor i domaćim proizvodima kako bi zadovoljio potrebe tržišta na kojemu je prisutan. Jednako će biti i u Hrvatskoj, gdje Eurospin već neko vrijeme blisko surađuje s lokalnim OPG-ovima kako bi hrvatskim kupcima svakodnevno osigurali najsvježije namirnice.

Kvalitetno i Pametno

Kao odgovor na potrebu potrošača za uštedom, 1993. godine u Italiji je osnovan Eurospin, danas vodeća diskont trgovina u ovom dijelu Europe. Eurospin je ponudio kvalitetne proizvode u skladu s okusima i tradicijom pojedinih tržišta te osmislio koncept Pametne kupnje: jedinstvene robne marke po uvijek povoljnim cijenama.

Tijekom godina, Eurospin se proširio po cijeloj Italiji i susjednoj Sloveniji s više od tisuću prodajnih mjesta. Eurospinova mreža ne pokriva samo najgušće naseljena područja, već nastoji svoju ponudu dovesti i u male sredine. Nakon gotovo tri desetljeća, Eurospin i dalje predano održava svoje cijene niskima, a proizvode kvalitetnima.

Za više informacija o Eurospin trgovinama i otvorenjima u Hrvatskoj pratite ih na službenim Facebook i Instagram profilima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline