Obavijesti

Promo sadržaj

eurotoner.hr - Vaša destinacija za sve tehnološke potrebe i vjernost nagrađena uštedama!

eurotoner.hr - Vaša destinacija za sve tehnološke potrebe i vjernost nagrađena uštedama!

Najveći izbor informatičke opreme, pametnih telefona i tableta pronađite na eurotoner.hr, a osim velike uštede iskoristite mogućnost plaćanja do čak 36 rata

Eurotoner je vodeći online trgovac informatičke opreme i elektronike, ponosno najavljuje proširenje svoje ponude s preko 500 modela laptopa najpoznatijih proizvođača, uključujući HP, Lenovo, Asus i Dell. Tvrtka, koja je već poznata po svojoj impresivnoj ponudi All-in-One i malih stolnih računala, sada pruža još širi spektar proizvoda za sve svoje kupce.

Kao direktni uvoznik, Eurotoner.hr nudi preko 2000 modela originalnih i zamjenskih tonera, tinta i bubnjeva za printere, čime potvrđuje svoju reputaciju kao trgovac širokog asortimana proizvoda. No, ponuda ne staje samo na računalima i printerima! Eurotoner je proširio svoju ponudu na pametne telefone, uključujući popularne brendove kao što su Apple, Samsung, CAT, Nokia i mnoge druge, po vrlo konkurentnim cijenama. Kupci će također moći pronaći raznovrsnu informatičku opremu, gaming te računalne komponente i televizore među više od 10.000 proizvoda dostupnih na web shopu.

eurotoner.hr olakšava kupovinu svojim kupcima nudeći mogućnost plaćanja do čak 36 rata, što znači da će svatko moći pronaći savršeni proizvod unutar svog budžeta. Ova predanost pružanju najbolje moguće usluge prepoznata je od strane kupaca, koji su ocijenili eurotoner.hr sa sjajnom ukupnom ocjenom od 4.7. 

Ovaj vodeći online trgovac informatičke opreme i elektronike, ne samo da nudi širok spektar proizvoda, već i nagrađuje svoje vjerne kupce kroz svoj Klub vjernosti. Svaka kupnja na Eurotoner.hr omogućuje kupcima sakupljanje bodova, što rezultira značajnim uštedama pri svakoj sljedećoj kupnji. Ovaj inovativni program potvrđuje predanost tvrtke izvrsnosti i zadovoljstvu svojih kupaca.
Prepoznatljivost branda Eurotoner raste iz dana u dan, a prema nedavnim podacima, Eurotoner je trenutno najtraženiji brand na Google.hr kada se radi o sinonimima za zamjenske tonere i tinte. Ovaj podatak potvrđuje kako tvrtka zadovoljava potrebe kupaca nudeći kvalitetne i povoljne alternative originalnim ulošcima za printere.

Posjetite eurotoner.hr danas i otkrijte zašto je ova internetska trgovina postala sinonim za kvalitetu, pouzdanost i zadovoljstvo kupaca. Ne samo da ćete pronaći sve što vam je potrebno, od laptopa, smartphonea do televizora, već ćete biti nagrađeni za svaku kupnju kroz Klub vjernosti. Bez obzira na to tražite li novi laptop, smartphone ili televizor, eurotoner.hr je mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno! Ne propustite priliku da iskusite prednosti kupovine na eurotoner.hr i uživajte u uštedama koje vam pruža njihov Klub vjernosti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.