Obavijesti

Promo sadržaj

Evergreen partiji donose odličnu klupsku zabavu Osamdesetih!!

Evergreen partiji donose odličnu klupsku zabavu Osamdesetih!!
3

Urbani partiji sa velikim glazbenim vremeplovom koji će obuhvatiti hitove od 50-tih godina pa sve do hitova novog milenija, vraćaju se u našu metropolu u novom konceptu pod nazivom Evergreen partiji

Za sve one koji žele osjetiti štimung zagrebačkih diskača 80-tih godina ovo će biti pravi izbor da se vrate u vrijeme plesnih večeri Lapa, Kseta, Saloona, Kulušića i ostalih popularnih klubova. Odlični partiji gdje ćete moći osjetiti pravu urbanu glazbu i doživjeti štimung nekadašnjih popularnih zagrebačkih disko klubova startaju ovoga petka u Green Baru. Zabava kreće već u kasnim  poslijepodnevnim satima i to u novom konceptu After work partija. Za zabavu su zadužena čak 4 DJ-a.

Program počinje već od 16 sati. Ulaz je slobodan, a donosioci isprintanog Facebook cover page-a imaju i prvo piće po jeftinijoj cijeni.

Nakon After work partija zabava ostaje na istom mjestu i pretvara se Studio 55, novi koncept urbanog klupskog programa, koji će voditi jedan od najboljih zagrebačkih DJ-a Zoran Furlan, koji iza sebe ima zavidnu karijeru klupskih zabava.

Furlan je jedan od rijetkih sa položenim DJ ispitom u tadašnjoj disko KSET sekciji krajem 80tih punio je klupske programe i uveo zagrebačku klupsku scenu u ovu eru plesnog programa.

Odmah po polaganju DJ ispita Furlan pod svoje uzima najzahtjevniji program, subotnji 'DISCOTHEQUE KSET', a gdje u svega pola godine od poluposjećenosti i zamora publike sa previše funky mjuze, pretvara subotnje tulume u KSET-u u 'sold out' program, kao jedno od centralnih mjesta okupljanja mladih u Zagrebu željnih partijanja uz urbanu glazbu i vrhunski DJ performans krajem 80-ih godina. Na DJ natjecanjima studenata elektrotehnike SFRJ, tri godine zaredom (1988/90) Furlan dobiva 1. nagradu za najbolju DJ izvedbu, čime Zagreb preuzima primat od dotada neprikosnovenih Beograđana.

Pored DJ-inga, krajem osamdesetih Furlan se počinje se baviti i organizacijom koncerata, a svakako je za izdvojiti prvi zagrebački koncert Dine Dvornika 1989. u KSET-u, u sklopu popularnog Funky Club programa četvrtkom.1990. godine Furlan je, uz Olivera Taseva, imenovan ispred KSET-a za izvršnog producenta Brucošijade ETF-a (današnji FER). Osim grupe EKV (ispostavilo se da je to bio njihov posljednji nastup u Zagrebu), na brucošijadi su nastupili i Zvijezde, Đavoli, Boa te Jura Stublić & Film. Ta brucošijada ETF-a 1990., a koja se i danas smatra najbolje organiziranom brucošijadom svih vremena u Zagrebu (blizu 8000 posjetitelja + nekoliko tisuća ljudi oko ETF-a), predstavlja krunu Furlanove karijere u KSET-u, koji u sezoni '90/'91 polako prepušta DJ-ing mlađim DJ-ima.

Ovaj multimedijalni spektakl je osim koncerata uključivao i kazališne nastupe, premijerne filmske projekcije, nastupe mađioničara, te disco programom u KSET-u, a bio je medijski popraćen sa direktnim uključenjima u program HRT-a te uživo prenošen na Radio 101 i RVG-u.

Slijede pozivi HRT-a te RVG-a za vođenje TV i radio emisija, a Furlan izabire radio te u suradnji sa Oliverom Tasevom te maestrom od tehnike Igorom Strejčekom, početkom 1991. kreće sa uređivanjem i vođenjem dvosatne strane top liste PANASONIC TOP 30 (srijedom, 18-20h), a koja je u svega nekoliko mjeseci preuzela primat najslušanije strane top liste u Zagrebu od do tada neprikosnovene strane top liste Radija 101!

1997. Furlan diplomira telekomunikacije na Fakultetu Prometnih Znanosti te prekida DJ karijeru. Međutim 15 godina kasnije, ljubav prema glazbi i performansima pobjeđuje, te u suradnji sa DJ Sish-om se vraća na scenu kao dio dua 2djs4wedding (urbana glazba za svadbene svečanosti) te programom The Magic Book of 80's u tada popularnom zagrebačkom Book Caffe-u. Slijedi još jedan prekid DJ karijere uz povremene nastupe kao gostujući DJ u jednom popularnom rock klubu u Zagrebu.

I konačno, tijekom ove 2021. godine , sada 55-godišnji Furlan odlučuje da je vrijeme za pravi 'come back' i kreira DJ show naziva STUDIO 55 u posebnom Halloween izdanju, a koji svoju premijernu izvedbu ima u petak 29.10.2021. od 20-24h u zagrebačkom Green Baru, Radnička cesta 34a.

Link na Facebook event

Furlan pomalo mistično, ne želeći puno otkrivati o samom programu (kaže, samo urbana mjuza) najavljuje, prilično samouvjereno, da priprema odličan  DJ show u gradu. Ukoliko vam fali pravog urbanog štimunga, obucite  kostime za Noć vještica, izađite na plesni podij i osjetite pravi duh urbanog provoda nekadašnjih zagrebačkih klupskih večeri!!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.