Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

Evo gdje možete kupiti profesionalan asortiman za ugostitelje i hotelijere

Evo gdje možete kupiti profesionalan asortiman za ugostitelje i hotelijere

Prvi dojam oduvijek je bio značajan, a kamo god krenuli, ono što prvo primijetimo na nekome često utječe na naš sud. Isto vrijedi i za ugostiteljske objekte, zbog čega je važno gostima od početka ponuditi samo najbolje

Jeste li ikad u životu ušli u neki restoran i ostali oduševljeni uređenjem interijera? Ili obrnuto? Koliko god bila važna kvaliteta hrane i pića, veliku ulogu na cjelokupan dojam ostavlja i ono čime smo okruženi. Ugostiteljski objekti, a posebno restorani, mjesta su koja ljudi najčešće posjećuju u posebnim prilikama, zbog čega bi gostima, osim vrhunske usluge, trebalo servirati profesionalnu opremu poput porculana, čaša, pribora ili salveta. Upravo je to ono što čini razliku, a ugostiteljski objekti koji drže do svog ugleda pomno biraju ono što će prezentirati.

A dio koji bi trebao biti najkvalitetnije opremljen upravo je kuhinja. Kako bi svojim gostima osigurali brzu i kvalitetnu uslugu, restorani bi najviše trebali neprestano ulagati u ''srce'' restorana. No bez vrhunske opreme i zbog loše opskrbljenosti iz kuhinje će izlaziti loša jela, a iz restorana gosti - koji će svoj novac radije potrošiti negdje drugdje. Da biste spriječili ovaj scenarij, vrijeme je da u svojim objektima osigurate profesionalan asortiman i pronađete poslovnog partnera koji će vam to moći i osigurati. Evo o kome je riječ.

Vrhunska oprema nadohvat ruke

Kad razmišljate o tome tko bi mogao profesionalno ispuniti svaki vaš zahtjev i pribaviti sve što vam treba za poslovanje, sigurno pomislite na Velpro - najvećeg veletrgovca na hrvatskom tržištu. Velpro je strateški usmjeren prvenstveno na opskrbu profesionalnih kupaca, pa tako, uz maloprodajne tvrtke i javni sektor, hotelijeri i ugostitelji ondje svakodnevno mogu pronaći vrhunsku opremu za svoje objekte. Ovaj partner za profesionalce nudi 60.000 m2 prodajno-skladišnog prostora, a nastao je kao rezultat trgovačkog iskustva u veleprodaji te primjeni svjetskih standarda, tehnologija i znanja u upravljanju trgovinom - rješenje koje svaki poduzetnik treba!

Osim toga, Velpro tim ima čak 16 veleprodajnih centara diljem Hrvatske, koji su podijeljeni na tri regije - Regija Kontinent (Zagreb, Osijek, Varaždin), Regija Zapad (Rijeka, Krk, Pula, Poreč) te Regija Jug (Split, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Makarska, Brač). Ova rasprostranjenost centara omogućuje dostupnost proizvoda i brzinu isporuke, što je u ovoj dinamičnoj branši od iznimne važnosti.

Najveći izbor ugostiteljskog asortimana

Osim što godinama predstavljaju sinonim za kvalitetnu logistiku koja prati najsuvremenije svjetske standarde distribucije, Velpro svojim veleprodajnim kupcima prodaje i distribuira bogat asortiman s oko 10.000 artikala. To uključuje svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, sredstva za čišćenje i proizvode za osobnu higijenu, dezinfekcijske proizvode, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere. Kvalitetna usluga u ovoj najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremen sustav naručivanja robe putem interneta.

Pored toga, kupcima su na raspolaganju izložbeni saloni u Zadru i Splitu, koji nude profesionalni ugostiteljski asortiman. Pa tako ondje možete pronaći proizvode od inoksa, porculana, PVC-a i tekstila, sitni inventar, kuhinjske strojeve i aparate, rashladne uređaje te unutarnji i vanjski namještaj. Važno je istaknuti kako kompletan asortiman prati najnovije dizajnerske i tehnološke trendove.

Velpro centri posjeduju i certifikat HACCP, kojim kupcima osiguravaju sustav sljedivosti u procesu distribucije i skladištenja hrane te tako jamče kontrolu osiguranja njene zdravstvene ispravnosti. A da su na raspolaganju u svakom trenutku kako bi dali stručan savjet, dokazali su Velpro djelatnici koji redovito obilaze hotelske i ugostiteljske objekte svojih kupaca.

Partner kojeg vrijedi imati

Od samih početaka glavni strateški cilj Velpra bio je upravo stvaranje dugoročnih partnerskih odnosa s kupcima. Čvrsti su temelji podignuti zahvaljujući osluškivanju njihovih individualnih potreba te stalnim inovacijama usluga i prilagođavanju promjenama na tržištu. Dokazali su kako je svaki njihov kupac poseban projekt kojem pristupaju s punom pažnjom uz uključivanje svih segmenata njihova poslovanja, od nabave, preko prodaje, pa do logistike.

Zahvaljujući tome, mnogi su im klijenti dali povjerenje, što Velpru predstavlja priznanje za kvalitetan rad, ali mu istodobno stvara obvezu da neprestano pomaže kupcima unaprijediti njihovo poslovanje, i to kroz povećanje efikasnosti i kvalitete usluge. Godine rada i posvećenosti kupcima doveli su Velpro u sam vrh veleprodaje na ovim prostorima, zbog čega je svim profesionalcima upravo ovo prvi izbor. Vrijeme je da i vi prepoznate i odabere poslovnog partnera na kojeg ćete moći računati u bilo kojem trenutku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive