Obavijesti

Promo sadržaj

Evo zašto je u vrijeme korone prodaja porasla 40%

Evo zašto je u vrijeme korone prodaja porasla 40%
1

Kad Antena Zagreb uskoči, to se osjeti. Čim se pandemija zakotrljala najslušaniji zagrebački radio odmah je reagirao i malim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima pružio ruku podrške velikom kampanjom „Kupujmo lokalno“ s izvrsnim rezultatima

Kad je sve stalo, Antena je ubacila u višu brzinu. U rekordnom roku organizirali su uspješnu kampanju s tek kratkim objašnjenjem 'JER NAM JE STALO'. Kao jedan od simbola grada Zagreba odlučili su pomoći kad je najpotrebnije, a kao partner pridružio se i Konzum.

Svim malim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima koji su se prilagodili izazovnoj poslovnoj situaciji u koronakrizi, odnosno uveli dostavu, ponudili su kreativnu podršku. Tako su i mali poslovni subjekti, mnogi po prvi put, osjetili što znači dobiti vrhunsku radijsku promidžbu, dokazani kreativni tim, najbolju produkciju s prepoznatljivim glasovima Saše Lozara, Luke Bulića, Tamare Loos i mnogih drugih u udarnim radijskim terminima.

Interes je bio golem, pa je od prvotno planirane jednomjesečne akcije kampanja produljena za dodatna dva tjedna. Svi koji su se javili, a ispunjavali su zadane uvjete, dobili su svoje minute na Anteni Zagreb i njihova poslovna priča, potaknuta radijskom čarolijom, dobila je novi, veliki zaokret.

„Prodaja nam je višestruko porasla i to u žaru epidemije. Spot je bio 10/10 i stvarno nam se svidio. Kada bi pričali o nekom postotku koliko je prodaja narasla sigurno bi to bilo nekih 40%, što je stvarno puno za nas“, rekli su iz tvrtke Skuter dijelovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom na to da tek očekujemo u nadolazećim danima još veći broj narudžbi i kupaca teško nam je govoriti o konkretnim brojkama povećanja, ali negdje oko 40% imamo više upita i interesa za naše domaće proizvode. Krave i kozice slušaju Antenu Zagreb i sretne su što ste nam omogućili da naše proizvode plasiramo onima kojima su potrebni“, poručili su iz Milk Bara.

Još jednom se želim zahvaliti što ste mi pomogli da održim glavu iznad vode i definitivno ste jedini koji su pružili ruku i pomogli mi da ustanem. Mogu reći da se moj skromni promet uvećao za minimum 30%“, otkrili su iz fast fooda Veprova Gajba.

Jednostavno rečeno, svi uključeni osjetili su moć radijskog oglašavanja i zabilježili značajan rast poslovanja. Evo samo nekih kreativnih rješenja koja su tome pridonijela…

Radio prodaje, a na Anteni Zagreb dobro znaju kako se to radi. Nisu ih spriječile ni izvanredne okolnosti, potvrđujući još jednom da je radio najbrži, najneposredniji i najprilagodljiviji medij. I na kraju, no ništa manje važno, onaj kojem se najviše vjeruje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj