Obavijesti

Promo sadržaj

Evo zbog koga Arena Zagreb postaje najveći klub u Europi

Evo zbog koga Arena Zagreb postaje najveći klub u Europi

Prvi put u povijesti najveća imena domaće zabavne glazbe udružit će snage i nastupiti u najvećoj hrvatskoj dvorani, a Arena Zagreb te će večeri, 9. prosinca postati najveći klub na europskom tlu.

Očekuj neočekivano na Happy festu, glazbenom spektaklu koji sve diže na noge i dira u srce i dušu!

Šest koncerata u jednom – očekuje nas na Happy festu, a izvođači koje njihova brojna publika već predugo čeka vidjeti u grandioznom ambijentu kakav nudi Arena Zagreb su: Željko Bebek, Mate Bulić, Jole, Zlatko Pejaković, Maja Šuput i Dražen Zečić. Već njihova imena sve govore – 9. prosinca Arena Zagreb će 'gorjeti'.

Ovakav spektakl zaslužuje i posebnu scenografiju. Te večeri najveća koncertna dvorana u zemlji pretvorit će se u centar zabave kakav europska klupska scena još nije vidjela. Očekuju nas, prvi put u povijesti Arene Zagreb, ne jedan već dva main stagea koji će biti postavljeni na suprotnim stranama dvorane. Svjetla reflektora otkrivat će na koji i u kojemu trenutku izlaze zvijezde večeri.

Jedinstvenom klupskom osjećaju pridonijet će i pretvaranje cijelog partera u površinu sa stolovima, čija rezervacija kreće – sad, kao i prodaja tribina putem sustava Eventim

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo je jedan od onih događaja na kojem želiš biti. Ako na spomen megahitova poput 'Nesretnik sam od rođenja', 'Lopove', 'Moja Hercegovina', 'Kada žene tulumare', 'Oprosti mi što te volim' i 'Ima li nade za nas' već pjevušiš, vidimo se u Areni Zagreb na Happy festu.

'Neizmjerno sam sretna i uzbuđena što ću biti dio spektakularne zabave. Moja prva Arena mora biti show i dat ću sve od sebe da ovo bude nastup za pamćenje. Sigurna sam da će uz moje kolege Arena toga dana biti najhappy mjesto u gradu', jasna je Maja Šuput.

Nakon što je zbog zdravstvenih tegoba izbivao s glazbene scene dvije i pol godine, Mate Bulić vraća se u Zagreb u velikom stilu: 'Presretan sam što opet mogu biti sa svojom publikom. Ponovno druženje proslavit ćemo na najbolji mogući način – uz pjesmu, u divnom ambijentu, s mojim dragim kolegama. Čekamo vas u Areni 9. prosinca'.

Svoju ulaznicu za ovaj jedinstveni glazbeni spektakl svakako osiguraj na vrijeme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince