Obavijesti

Promo sadržaj

Festival tradicijskih obrta, kvalitete i vrhunske usluge

Festival tradicijskih obrta,  kvalitete i vrhunske usluge
3

Čak 45 zagrebačkih obrta u sklopu projekta “Obrtnička shopping zona Zagreba” omogućit će do 50% popusta na svoje rukotvorine u sljedećih mjesec dana

Nove tehnologije, masovna proizvodnja i otvaranje velikog broja trgovačkih centara glavna su obilježja suvremenog života. No povijesno nasljeđe i tradicijski obrti opstali su zahvaljujući interesu kupaca kao priznanje i potvrda da je spoj hrvatskog proizvoda, kvalitetne usluge, zanatskih umijeća i suvremenog dizajna dobitna kombinacija.

U cilju poticanja navike kupnje obrtničkih hand-made proizvoda  i želji da se tako visoko cijenjeni proizvodi i usluge mogu nabaviti po povoljnijim cijenama, u  suradnji Obrtnicke komore Zagreb, obrtničkog internet portala Zagrebcrafts te medijskog partnera 24sata, u listopadu i studenom započet će realizacija projekta pod nazivom „Obrtnička shopping zona Zagreba”.

Uz 45 kupona sa popustima zagrebačkih obrtnika u visini 10 – 50% (iznose popusta određuje svaki pojedini obrtnik), koji će se 13. listopada moći nabaviti uz printano izdanje dnevnih novina 24sata, shoppingirajte i uživajte u povoljnijim cijenama obrtničkih proizvoda i usluga.


U ponudi su kuponi sa popustima za raznovrsne ručno izrađene proizvode iz obrtničkih salona zlatara, obućara i krojača, krznara, klobučara i kišobranara, stolarskih i staklarskih radionica,bravara, cvjećara te prilika za korištenje popusta za usluge frizera i brijača, kozmetičara i masera, fotografa, uramljivača slika.

Prva je to inicijativa i akcija Obrtnicke komore Zagreb koja ima cilj  Zagrepčanima i njihovim gostima približiti istinske vrijednosti, kvaltetu proizvoda i usluga obrtnika i gradskih trgovina te svakako ukazati na značaj i ljepotu njegovanja tradicijskih vještina i handmade proizvoda.

Koncept ovih  jesenskih aktivnosti je početak i uvod za razvoj novih programa i projekata zagrebačkih obrtnika koji će dalje pridonijeti osvještavanju javnosti o obrtima te razvoju identiteta obrta. Dugoročno će kao rezultat imati povećanje poslovnih aktivnosti, razvoj inovacija, osnaživanje obrta, razvoj turističke ponude i atraktivnosti grada, dostupnost turističkoj ponudi, pozicioniranje obrta kao kulturne baštine Grada Zagreba.


Kroz jednostavan, ali  učinkovit način približavanja majstorskih vještina i proizvoda jedinstvene izrade široj publici te sa tradicijom postojanja koja seže daleko u prošlost, ova vrijedna inicijativa i mogućnost kupnje po povoljnijim cijenama putem kupona zasigurno će privući veliki broj posjetitelja u zagrebačke trgovine, obrtničke prostore, majstorske radionice, atelje i salone.  

Kuponima zagrebačkih obrtnika navedeni popust možete ostvariti prilikom gotovinskog plaćanja u vrijeme trajanja ovog projekta, u razdoblju od 13. listopada do 13. studenog 2017.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince