Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista
3

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa Udruženjem obrtnika grada Zagreba u suradnji s Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta.

Kao i prošle godine ovogodišnja Međunarodna vrtna izložba FLORAART održati će se na zagrebačkom Bundeku, koji će nam ispričati svoju cvjetnu priču u oazi odmora od užurbanog tempa Zagreba od 29.5.2024. do 2.6.2024. godine.

Sekcija florista Udruženja obrtnika grada Zagreba od 2015. godinu prisustvuju na natjecanjima FloraArta sa svojim cvjetnim skupnim instalacijama vrlo aktivno i kroz pojedinačne prezentacije i edukacije.

Pozivamo vas na natjecanje Kupa florista

29. svibnja 2024. godine u 10:00 sati

Jezero Bundek

na kojem će natjecatelje pozdraviti predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antuna Trojnar i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

Floristi Udruženja obrtnika grada Zagreba predstavit će se s cvjetnom instalacijom pod nazivom JA ĆU PREŽIVJETI…HOĆEŠ LI TI?, a pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Zagreb predstavit će se učenici drugih razreda smjera cvjećar iz Agronomske škole Zagreb, Gospodarske škole Čakovec, Srednje škole Bedekovčina i Srednje škole „Arboretum opeka“ Marčan s cvjetnim ukrasima za glavu.

Ove godine novost je da će i građeni moći glasati za najbolje osmišljenu cvjetnu instalaciju i svoj glas ubaciti u glasačku kutiju. U nedjelju će biti izvlačenje iz glasačke kutije te će sretni dobitnik osvojiti poklon paket. Proglašenje pobjednika je u 20 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Uhvatite priliku: Zaigrajte i pobijedite svog idola
PROMO

Uhvatite priliku: Zaigrajte i pobijedite svog idola

Snickers predstavio novu kampanju u kojoj su glavne zvijezde Luka Modrić i Bukayo Saka

Do kuhinje po mjeri u samo 45 dana uz Namještaj Mima
PROMO

Do kuhinje po mjeri u samo 45 dana uz Namještaj Mima

Garancija jamstva roka isporuke ili povrat novca
Zagrebačka banka podržala bodrenje reprezentacije na Trgu bana Jelačića
PROMO

Zagrebačka banka podržala bodrenje reprezentacije na Trgu bana Jelačića

Zaba se ovim potezom priključila navijačima koji će tijekom trajanja Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj utakmice reprezentacije pratiti na glavnom zagrebačkom trgu.