Obavijesti

Promo sadržaj

Ford prejaka akcija: 3,2,1... 0% učešća!

Ford prejaka akcija: 3,2,1... 0% učešća!
2

Nevjerojatne cijene Ford osobnih vozila, uz najbolju ponudu financiranja u Hrvatskoj

# velika akcijska ponuda izvrsno opremljenih modela iz Ford osobnog programa, uključuje modele Ford Fiesta, Ford Focus, Ford EcoSport, Ford Puma i Ford Kuga po znatno sniženim cijenama te financiranje operativnim leasingom u suradnji s OTP Leasingom BEZ učešća i BEZ troškova obrade, uz akcijsku kamatu!

# u sklopu akcije, kupci:

  • modela Ford Focus ostvaruju nevjerojatne uštede do 28.700kn!

Izvedba Ford Focus Connected Edt. 1.0 EcoBoost 125KS mHEV 5V sada starta s cijenom od 145.000 kn (PDV uključen), odnosno s mjesečnom ratom od 1.728 kn s PDV-om bez učešća i bez troškova obrade.

  • modela Ford Fiesta ostvaruju sjajne uštede do 22.500 kn!

Izvedba Ford Fiesta Connected 1.1I 75KS 5V sada starta s cijenom od 93.990 kn (PDV uključen), odnosno s mjesečnom ratom od 1.143 kn s PDV-om bez učešća i bez troškova obrade.

  • modela Ford EcoSport ostvaruju sjajnu uštedu do 6.900kn!

Izvedba Ford Ecosport MCA Connected 1.0 EcoBoost 100KS sada starta s cijenom od 121.490 kn (PDV uključen), odnosno s mjesečnom ratom od 1.431 kn s PDV-om bez učešća i bez troškova obrade.

Posebna ponuda za modele Ford Fiesta, Ford EcoSport i Ford Focus dostupna je na linku ovdje.

  • modela Ford Puma ostvaruju sjajne uštede do nevjerojatnih 28.500kn!

Izvedba Ford Ford Puma Titanium 1.0 EcoBoost mHEV 125KS sada starta s cijenom od 145.600 kn (PDV uključen), odnosno s mjesečnom ratom od 1.754 kn s PDV-om bez učešća i bez troškova obrade.

  • modela Ford Kuga ustvaruju uštede do 29.200kn!

Izvedba Ford Kuga Titanium 1.5 EcoBoost 150KS FWD sada starta s cijenom od 182.500 kn (PDV uključen), odnosno s mjesečnom ratom od 2.160 kn s PDV-om bez učešća i troškova obrade.

Posebna ponuda za modele Ford Puma i Ford Kuga dostupna je na linku ovdje.

# u sklopu akcije, osiguran je i bogat izbor ostalih opcija financiranja u suradnji s OTP Leasingom (operativni leasing s učešćem, financijski leasing s učešćem, financijski leasing na 2, 3 ili 4 rate bez troška obrade), odnosno s drugim financijskim kućama

# sva Ford osobna vozila imaju 5 godina jamstva (ili 150.000km)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!