Obavijesti

Promo sadržaj

FOREO i video produkcija 24sata imaju savršeni recept za super live shopping diljem svijeta

FOREO i video produkcija 24sata imaju savršeni recept za super live shopping diljem svijeta
3

Ecommerce pilot projekt se za ovaj globalni brend radio iz studija 24sata videa u Zagrebu. Live shopping emitirao se na 10 kanala švedskog beauty-tech brenda. Gledali su nas u Australiji, Americi, Velikoj Britaniji...

Video produkcija 24sata već dugi niz godina prati, ali i postavlja trendove na digitalnom tržištu. Ove smo godine kvalitetu produkcije podigli na višu novu razinu potpuno renoviravši naš studio, a futuristički izgled i sasvim novo multimedijalno iskustvo gledanja video sadržaja upotpunili smo The Wall videozidom. Tako je novi produkcijski studio 24sata otvorio vrata tehnološkim inovacijama koje su već prepoznali vodeći svjetski brendovi. Kao logičan korak naprijed, ovog je ljeta švedski FOREO, najutjecajniji beauty-tech brand, ostvario suradnju s našim video odjelom. Zajedničkim snagama smo digitalnom tržištu predstavili novi format - live shopping iskustvo. Ecommerce pilot projekt se za ovaj globalni brend radio iz studija 24sata video u Zagrebu, a koliko je važan i velik bio za video produkciju 24sata, ali i za FOREO, pojašnjava direktor video operacija u 24sata Matej Lončarić:  

- Posljednjih šest godina stvaramo kvalitetan i originalan video sadržaj koji je baš onakav kakvi smo i mi sami: brzi, strastveni, točni, a uz sve to držimo korak s trendovima na tržištu te i sami u nekima nastojimo biti predvodnici, osobito u našem okruženju. FOREO i suradnja s ovim globalnim beauty-tech brendom je logičan korak naprijed te se naša produkcija savršeno ukolopila u viziju i filozofiju tog brenda. Koliko je opsežan i značajan bio ovaj projekt dokazuje i činjenica da se live video sadržaj emitirao na 10 kanala. Radi se o satima i satima video shopping materijala kojeg su vidjeli obožavatelji i vjerni kupci ovog brenda u cijelom svijetu - pojašnjava Lončarić.  

Prijenose uživo za FOREO snimili smo pod nazivom "SkinPosiTVty" iz studija 24sata, a kako je Lončarić naveo, emitirali su se na svim digitalnim platformama ovog švedskog brenda. Gledali su ga i uživo shoppingirali ljubitelji švedskog beauty-tech diva diljem svijeta. Baš kao i video produkcija 24sata, i ovaj svjetski poznati brend voli eksperimentirati i pomalo ugodno šokirati najnovijim formatima te je zbog toga ova suradnja bila savršen spoj jednog lidera među beauty-tech brendovima i nagrađivane video produkcije 24sata.  

- Odaziv skincare fanova na SkinPosiTVty live shopping je nevjerojatan, pa smo tako u prvim danima zabilježili povećanje prosječne vrijednosti košarice od 50%, što zapravo i nije iznenađenje jer su naši proizvodi sada već potvrđeni sinonim kvalitete i dugotrajnosti. - rekao je Boris Trupčević, CEO tvrtke FOREO.  

FOREO u 2021. godini očekuje dvoznamenkasti rast i teži tome da do desetog rođendana postane još i veći.  

- Trudimo se biti ukorak sa svim izazovima novosti u tehnologiji, ali i stvarati trendove koji će biti uzor i inspiracija drugima na tržištu - još jednom se suradnje dotakao Matej Lončarić. 

Vođen švedskim inovativnim duhom, FOREO je lider i pokretač trendova, ne samo kada je riječ o najnovijoj revolucionarnoj tehnologiji nego i u pogledu načina poslovanja.  

- U suradnji s producentskim timom 24sata, lansirali smo pilot projekt e-commerce live streama koji ima veliki potencijal da postane budućnost prodaje. Naše smo kupce odlučili razveseliti live shopping iskustvom, “SkinPosiTVty” gdje smo, osim posebnih ponuda na foreo.com i social media izazova, objavili behind the scenes materijale u kojima se moglo vidjeti kako nastaju ovi svima omiljeni proizvodi, saznati više o povijesti brenda i bolje upoznati FOREO koji je zauvijek promijenio beauty industriju, a ovo je bila i savršena prilika da kupci vide kako koristiti FOREO proizvode na najbolji način. - kažu iz FOREO tima.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!