Obavijesti

Promo sadržaj

Forth Apache je idealno mjesto za vaše evente

Forth Apache je idealno mjesto za vaše evente
7

Stotine kvalitetno odrađenih cateringa, i deseci zadovoljnih klijenata dovoljan su razlog da organizaciju svoj 'božićnog domjenka' kojeg planirate za kraj ove godine prepustite ekipi iz Lobarisa

Catering Lobaris se polako ali sigurno nameće u 'svijetu cateringa', prvenstveno na širem zagrebačkom području. Djelatnici ove 'catering kuće' u posljednjih petnaestak godina sudjelovali su u organizacijama najbitnijih evenata održanih na području Hrvatske. Stotine kvalitetno odrađenih cateringa, i deseci zadovoljnih klijenata dovoljan su razlog da organizaciju svoj 'božićnog domjenka' kojeg planirate za kraj ove godine prepustite ekipi iz Lobarisa.

Osim ukusnih i slasnih zalogaja, Catering Lobaris pobrinut će se i za Vaš prostor, logistiku, servis i sve ostale sitnice koje Vama predstavljaju golemu muku. 

Jedan od najatraktivnijih prostora za organizaciju događanja u bližem zagrebačkom području je i 'FORTH APACHE EVENT HOUSE', koji se smjestio u Strmcu u Svetoj Nedelji. Mogućnosti ovog prostora su fantastične. Multifunkionalan prostor sagrađen u drvenom izdanju svakako je odličan izbor za vaše evente bilo koje vrste. Radilo se o poslovnim domjencima, privatnim zabavama, vjenčanjima 'FORTH APACHE EVENT HOUSE' ponudit će Vam idelano rješenje za vaše zadovoljstvo. Ovaj, nekad popularni teksaški restoran od ove godine nudi mogućnost organizacije evenata visoke klase. Blizina Lobarisove kuhinje i ovog prostora jamči vrhunske gastronomske užitke u prostoru u kojem prevladava predivna drvena građa, a cijeli ambijent podsjeća na prostore iz popularnih kaubojskih filmova. 

Mainstream Support je agencija s kojom Catering Lobaris godinama odlično surađuje, a rezultati suradnje su vrhunski odrađeni eventi i prije svega zadovoljni klijenti. Njihova ponuda temelji se na tematikama evenata, glazbenim programima, produkciji i svemu ostalom što doprinosi kvalitetetnom sadržaju svakog eventa. Razne teme evenata, scenografija, razni programi, produkcija i slični sadržaj, odnosno usluge, temelj su razvoja vašeg eventa u 'mainstream'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti