Obavijesti

Promo sadržaj

Franck Golden Macaron Cappuccino - za one koji znaju uživati u neočekivanim okusima

Franck Golden Macaron Cappuccino - za one koji znaju uživati u neočekivanim okusima
4

Ljubitelji Franck Cappuccina od sada mogu uživati i u neočekivanim okusima Franck Cappuccino Golden Macaron koji sadrži prirodne sastojke poput kurkume u prahu i đumbira

Franck je lansirao Golden Macaron Cappuccino u kojem se može uživati u toploj i hladnoj varijanti, dok će istovremeno pružiti potpuno novi doživljaj i iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Uz mogućnost više načina pripreme, Franck Golden Macaron Cappuccino predstavlja pravi desert u šalici odličnog okusa s bogatom pjenom.

Trenutke predaha tijekom dana često kombiniramo upravo sa šalicom toplog napitka koja je za mnoge poseban dio dana namijenjen samo za njih, a jedan od omiljenih napitaka je cappuccino koji svojim zanimljivim okusima i pjenom predstavlja idealan izbor. Ljubitelji Franck Cappuccina od sada mogu uživati i u neočekivanim okusima Franck Cappuccino Golden Macaron koji sadrži prirodne sastojke poput kurkume u prahu i đumbira koji ovaj napitak podižu na višu razinu i izgledom i okusom.

Egzotična kombinacija okusa s kukrumom i đumbirom

Prirodni sastojci poput kurkume daju ovom napitku predivnu zlatnu boju, a đumbir će zaintrigirati nepce svojim egzotičnim okusom. Inače, kombinacija vrhunskog okusa i boje zbog dodatka kurkume i đumbira podsjeća na popularni Golden milk napitak odnosno tzv. „napitak od zlatnog mlijeka“ i pruža potpuno novi doživljaj i iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Uz to što se izvrsno slažu u šalici cappuccina, već tisućama godina dobro su poznata i moćna antioksidativna, protuupalna i antibakterijska svojstva zahvaljujući aktivnim sastojcima kurkuminu, glavnom sastojku kurkume i gingerolu u đumbiru, a s novim Franck Golden Macaron Cappuccino dobili su novo ruho.

Zanimljivost ovog napitka leži i u načinu pripreme. Franck Golden Macaron Cappuccino može se pripremiti na različite načine – ovisno o tome pijemo li ga u hladnoj ili toploj varijanti. Jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom ili mlijekom za uživanje u hladnijim danima, dok je priprema s hladnim mlijekom i kockicama leda rezervirana za pravo osvježenje.

Bez obzira na način pripreme, Golden Macaron Cappuccino oduševit će svaki put, a zbog svoje zlatne boje i prirodnih sastojaka zavoljet će ga svi koji vole kušati različite okuse i znaju uživati u finim slasticama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.