'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima

'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima
9

Blitz i CineStar Cinemas u IMAX-u okupili su mnoge ljubitelje spektakularne franšize Mad Max na premijeri neustrašive nove avanture kultnog redatelja Georgea Millera naziva “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga”

Kultna saga vraća nas u svijet ludila na kotačima, obogaćen nevjerojatnim kaskaderskim scenama i postapokaliptičnom dramom, a najnoviji nastavak među prvima su pogledali i Petra Kurtela, Lucija Lugomer, Mia Čičak – Miach, Davor Garić, Lara Vukušić, Tina Walme Petrić i suprug Marko Petrić, Sandi Hadžić i Cindy Šoštarić Hadžić, Luka Lajić, Dario Marčac, Dino Rogić, Petar Radojčić Bizzo i brojni drugi.

Pobješnjeli Max kultni je australski znanstveno-fantastični film iz 1979. godine s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi. Od tada snimljena su i nastavci: Pobješnjeli Max 2: Cestovni ratnik iz 1981., za kojeg dio kritike, a i publike tvrdi da je bolji od originalnog filma, Pobješnjeli Max 3: Thunderdome iz 1985., s Tinom Turner u jednoj od glavnih uloga, Pobješnjeli Max: Divlja cesta iz 2015., a novi nastavak „Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“ s nestrpljenjem se očekuje već duže vrijeme. U novoj neustrašivoj avanturi, Anya Taylor-Joy oživljava mladu Furiosu, koja se hrabro suočava s nemilosrdnim izazovima opustošenog svijeta. Uz Chrisa Hemswortha u ulozi zastrašujućeg antagonista, ovaj prequel slavne franšize "Mad Max" donosi priču o počecima neustrašive heroine.

9
| Foto: PROMO

Radnja filma osvjetljava početke omiljene ratnice, otkrivajući kako je preživjela u svijetu gdje je vladavina sile jedini zakon. S povratkom provjerenog tima koji stoji iza "Mad Max: Fury Road", uključujući oskarovku Margaret Sixel te skladatelja Junkie XL, ovaj film obećava biti spektakl za sva osjetila.

Uz impresivan vizualni stil koji je postao zaštitni znak serijala, "Furiosa" postavlja novi standard u žanru akcijskih filmova. Ovo je filmsko ostvarenje krcato akcijskim sekvencama koje oduzimaju dah, dok istovremeno razotkriva emotivnu srž svojih likova, čineći "Furiosu" jedinstvenom pričom o otporu protiv ugnjetavanja.

Publika će biti svjedok ne samo Furiosinog fizičkog putovanja kroz pustoš, već i njezine unutarnje borbe za pronalazak identiteta i osjećaja pripadnosti jer nas priča vodi kroz duboko emotivno putovanje, od njezine otmice do borbe za slobodu i pravdu.

Ovo remek djelo, možete pogledati od 23. svibnja u svim CineStar kinima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili na web stranicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Više od 70.000 kućanstava uživa u pogodnostima Spektra- nagrađeni jubilarni korisnici
PROMO

Više od 70.000 kućanstava uživa u pogodnostima Spektra- nagrađeni jubilarni korisnici

U podružnici Croatia osiguranja nagrađeno je jubilarno 70 000. kućanstvo programa pogodnosti Spektar

U centru Zagreba održan zabavni "Uppercut Deluxe Barber Show"
PROMO

U centru Zagreba održan zabavni "Uppercut Deluxe Barber Show"

Okupljeni dobili priliku za besplatno šišanje i prigodne poklone
Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...