Promo sadržaj

Komentari 0

Galaxy S10 Lite – nova doza inovativnosti

Galaxy S10 Lite – nova doza inovativnosti

Obožavatelji tehnologije i mobilnih uređaja aktivno prate trendove u industriji, a pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti od svog neizostavnog pomoćnika traže ono najbolje

Upravo je Samsung predstavljanjem Galaxy S10 Lite pametnih uređaja još većem broju korisnika omogućio da povećaju svoju produktivnost i kreativnost – gdje god se nalaze.

Već 10 godina uređaji Galaxy S serije uspješni su u cijelom svijetu te, zahvaljujući ključnim premium značajkama, predstavljaju vodeće inovacije u industriji. Samo neke od mogućnosti koje upotpunjuju korisničko iskustvo su najnovija tehnologija kamere, impresivni zaslon i dugotrajna baterija. 

Zadivljujuć zaslon i dugotrajna baterija

Osim elegantnog dizajna, Galaxy S10 Lite nudi 6,7 inčni Super AMOLED Plus zaslon za nezaboravni vizualni doživljaj i potpuno novo iskustvo gledanja sadržaja. Ovaj vrhunski zaslon uvijek pruža izvanrednu kvalitetu i jasnoću slike, a oživjet će vaše omiljene sadržaje, bez obzira na to radi li se o gledanju najnovije serije, glazbenih spotova, streamingu ili igranju videoigara. Također, nezaboravnim satima zabave doprinijet će i baterija od 4.500mAh s tehnologijom superbrzog punjenja.

Profesionalna kamera za najljepše uspomene

Bez obzira na to želite li savršenu uspomenu na putovanje, zajedničke trenutke s prijateljima i obitelji ili pak impresivan krajolik, Galaxy S10 Lite uređaji omogućit će vam kreiranje profesionalnih videozapisa i fotografija – bez obzira na vrijeme i mjesto. Pametne telefone iz ove serije karakteriziraju vrhunske kamere koje omogućuju širokokutne snimke do 123° te prednje i stražnje kamere visoke rezolucije idealne za snimanje svakog pojedinog detalja u kristalno jasnom fokusu. 

Inteligentne aplikacije i usluge

Kao dio Galaxy ekosustava, usluge Samsung Health i Samsung Pay savršeno su integrirane u mobilne uređaje. Tu je Bixby (Vision, Lens Mode, Rutine), koji omogućuje navigaciju, početak vježbanja i provjeru vremenske prognoze. Budući da smo naše planove, uspomene i kontakte smjestili u jedan, ne više toliko mali uređaj, od iznimne nam je važnosti da nam taj pametni uređaj pouzdano štiti sve pohranjene podatke. Imajući to u vidu, Samsung je poseban naglasak stavio na sigurnost korištenja svakog uređaja. Tako s novim Samsung Galaxy S10 Lite uređajima imate mogućnost iskoristiti sve blagodati sigurnosne platforme Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite uređaji imaju sve što je potrebno za kreiranje trajnih uspomena – impresivni zaslon za pregledavanje sadržaja, ultraširoku kameru i snažnu bateriju koja ne zahtijeva često punjenje. Dostupni su u dijamantno crnoj, dijamantno plavoj i biserno bijeloj boji, a na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa i maksimalno iskoristite svaki trenutak.