Obavijesti

Promo sadržaj

Galaxy Tab S8 serija: Inovativni tableti za posao, zabavu i kreativnost

Galaxy Tab S8 serija: Inovativni tableti za posao, zabavu i kreativnost
5

Novu Galaxy Tab S8 seriju karakterizira najveći zaslon na tržištu, najsuvremenije kamere i usavršena S Pen olovka

U današnjem svijetu stalne povezanosti, velikog broja informacija i potrebe za brzim dijeljenjem podataka, Samsung je predstavio tablete koji su se uspješno prilagodili potrebama modernog čovjeka. Riječ je o tabletima koji mogu biti poslovni asistenti i zamjena za klasična računala, ključan uređaj za digitalne kreativce ili glavni izvor zabave i opuštanja. Nova Galaxy Tab S8 serija tableta uključuje modele Tab S8, S8+ i S8 Ultra, a karakterizira ih dosad najveći zaslon, najsuvremenije kamere, radna memorija visokog kapaciteta te usavršena S Pen olovka koja najviše oduševljava korisnike.

Zaronite u digitalnu paletu boja

Bez obzira je li vaš posao vezan uz vođenje bilješki i pisanje ili ste jedan od kreativaca kojemu posao obuhvaća crtanje, manja latencija najnovije S Pen olovke koja dolazi uz tablete Galaxy Tab S8 serije pruža nevjerojatno korisničko iskustvo prilikom kreiranja digitalnih zapisa i slika. Tijekom držanja S Pen olovke i sami ćete osjetiti da zahvaljujući algoritmu koji predviđa vaše poteze, doista nema razlike od pisanja ili crtanja po papiru. Prvi put ikad, Samsung je u suradnji s aplikacijom Clip Studio Paint omogućio digitalnu paletu boja, kao i opciju kista, pa sada vi ili mlađi ukućani možete jednostavno slikati i bojati na tabletu.

Osim S Pen olovke, Samsung je odlučio iskoristiti svu raskoš dostupne tehnologije i spojiti je u ovu seriju tableta. S obzirom na povećani broj online poslovnih sastanaka i videopoziva s obitelji i prijateljima, modeli Tab S8, S8+ i S8 Ultra imaju ultra široke prednje kamere za profesionalnu kvalitetu slike te ugrađena tri mikrofona za jasniji govor. Koriste i Auto-framing tehnologiju koja automatski zadržava fokus tijekom poziva, minimizira prikaz priključivanjem novih sudionika te utišava neželjenu buku iz okruženja. Dodatno, Galaxy Tab S8 serija odlično funkcionira s ostalim uređajima Samsung ekosustava. Primjerice, svoje Samsung Galaxy Buds2 slušalice lako možete povezati s ovim tabletima i uživati satima u omiljenoj seriji.

Organizirajte zajedničko gledanje filmova – na jednoj ili više lokacija

Kako biste potpuno uživali u omiljenim video sadržajima, novi Samsung tableti imaju najveće zaslone dosad. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra ima veliki Super AMOLED zaslon od 14,6 inča te Armor Aluminum okvir iznimno velike čvrstoće pa je uređaj zaštićen od ogrebotina i savijanja. Nadalje, ovaj uređaj pruža i jednostavno korištenje aplikacija zahvaljujući Multi-active Windows značajki koja dijeli sadržaj na nekoliko prozora podesive veličine. Također, istovremeno uz Google Duo aplikaciju možete zajedno s najdražima gledati YouTube i komentirati sadržaj ili iskoristiti JamBoard – Google interaktivnu ploču za dijeljenje kreativnih ideja. Sve svoje životne trenutke možete obilježiti 4K mogućnostima kamere i snimiti kristalno čist video, a sjajna opcija je i prilagodljiva Selfie video funkcija ugrađena u zaslon tableta. Osim lakog prebacivanja kamere na Selfie opciju, ovaj „supertablet“ zahvaljujući Samsung Dex opciji prebacuje vaš tablet u način rada stolnog računala.  

Napunite bateriju za samo 80 minuta

Svi tableti S8 serije obogaćeni su visokim kapacitetom radne memorije, što omogućuje veliku količinu podataka na tabletu, brzi rad uređaja, 5G mrežu za najbrži prijenos podataka, a jedna od danas najvažnijih značajki je i dugotrajnost baterije. Samsung Galaxy Tab S8, S8+ i S8 Ultra opremljeni su pametnom baterijom koja traje cijeli dan i podržava sate reprodukcije video sadržaja, a zahvaljujući USB-C kablu mogu postati punjači vaših Galaxy pametnih telefona. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra ima i opciju super brzog punjenja od 45W kojom u samo 80 minuta možete napuniti tablet na 100%.

Ove vrhunske značajke upakirane su u elegantni, moderni dizajn. Osim što su iznimno tanki i laki, najnoviji Samsung tableti dolaze u modernim bojama: Galaxy Tab S8 Ultra u bezvremenskoj tamnosivoj, a Tab S8 i S8+ u tri moderne nijanse – tamnosivoj, ružičasto zlatnoj i srebrnoj. U sklopu ovih uređaja, Samsung je predstavio i novu Tab S8 Ultra Book Cover tipkovnicu s pločom osjetljivom na dodir i presvučenu staklom koja omogućava brzo tipkanje. Svoje tipkanje možete dodatno ubrzati i spajanjem tableta na Samsung pametni telefon zahvaljujući opciji Wireless Keyboard Share.

Galaxy Tab S8 serija predstavlja pametne tablete koji će se idealno uklopiti u sve životne navike i obaveze korisnika, a donose brojne opcije za posao, zabavu i kreativnost. Sve detalje o dostupnosti uređaja i ostalim značajkama možete pronaći na: www.samsung.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura