Obavijesti

Promo sadržaj

GardenFresh hladnjak je pravi za tebe!

GardenFresh hladnjak je pravi za tebe!

AdaptTech tehnologija u GardenFresh kombiniranim hladnjacima-zamrzivačima koji prepoznaju vaše navike! Ovaj pametni sistem razvijen je kako bi održao optimalnu temperaturu hladnjaka u odnosu na to koliko često otvarate vrata

Kada se vrata otvore, temperatura se trenutno podiže i hrana je izložena termalnom šoku koji dovodi do bržeg propadanja namirnica. Hladnjak konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga on može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata i prije tog trenutka, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi se pobrinuo da se konstantna temperatura održi i da hrana ostane svježa i puna hranjivih sastojaka. NoFrost tehnologija sprječava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u vašim ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stjenkama, a ladice će biti lijepo organizirane i uredne.

Elegantnoj vanjštini GardenFresh hladnjaka Gorenje je poklonilo posebnu pažnju. Izrađen u više boja i nijansi, u potpunosti može pratiti stil vaše kuhinje, bilo da je moderan ili klasičan. Vanjski dizajn GardenFresh hladnjaka u potpunosti odgovara funkcionalnosti njegove unutrašnjosti – brojne napredne opcije će vam pomoći u organizaciji i pravilnom skladištenju namirnica i čuvanju njihovih hranljivih sastojaka.

Napredna tehnologija MultiFlow 360° u Gorenje hladnjacima oponaša prirodni proces ionizacije kako bi osigurala dužu svježinu namirnica. Negativno nabijeni ioni genereirani u hladnjaku kontinuirano osvježavaju zrak imitirajući prirodnu mikroklimu te time stvaraju idealan okoliš za svježu hranu.

Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje GardenFresh i njihova AdaptTech tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine.

Prilikom kupnje odabranih modela Gorenje GardenFresh hladnjaka u razdoblju od 03. svibnja do 11. srpnja 2021. uz registraciju računa ostvarujete pravo na vrijedan poklon- Košaru svježine, paket svježeg voća i povrća koja vam stiže na kućnu adresu.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta