Obavijesti

Promo sadržaj

Gdje možete djeci organizirati rođendansku proslavu iz mašte i zabavu bez stresa za roditelje?

Gdje možete djeci organizirati rođendansku proslavu iz mašte i zabavu bez stresa za roditelje?
6

Rođendani djece mogu biti izvor stresa za roditelje, ali u MiniPolisu svaki rođendanski paket je osmišljen za nezaboravnu proslavu mališana i opušteno uživanje roditelja.

Dječji rođendani zahtijevaju mnoštvo kreativnosti, istraživanja i organizacije, što roditeljima, uz sve ostale aktivnosti i nedostatak vremena, može izazvati dosta stresa. Zbog toga, u MiniPolisu – prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, svaki rođendanski paket je osmišljen tako da mališanima omogući proslavu za pamćenje, a roditeljima opuštenost i uživanje s prijateljima. 

Brojni tematski paketi „po mjeri“ svakog djeteta 

Želja svakog roditelja je svome djetetu pripremiti rođendansku proslavu koja će oduševiti sve prisutne, a slavljeniku ostaviti najljepšu uspomenu iz djetinjstva. Dječji interesi i trendovi se vrlo brzo mijenjaju te roditeljima ponekad predstavlja izazov ispratiti iste. Zato su u MiniPolisu osmišljeni rođendanske paketi koji su prilagođeni svakom uzrastu i ispunjavaju brojne dječje želje, a roditeljima daju prostor za opuštanje i zabavu. 

Uz vodstvo stručnih animatora, uključenu hranu i piće, obilazak svih 40+ tematskih kućica koje se nalaze u MiniPolis prostoru, poklone i korištenje svih atrakcija, tu su tematski paketi koji prate sva najomiljenija dječja zanimanja i omogućuju im igru kroz iste – poput Vatrogasnog paketa, Detektivskog, STEM ili pak Vrtlarskog rođendanskog paketa.  

Najveće oduševljenje u dječjem gradu, kod malo starije djece, izazove pravi pravcati disco klub, kating staza na vanjskoj terasi, mini golf, ali i potpuno nova atrakcija - VR Space za uzbudljive virtualne vožnje djece i odraslih.  

Velika ponuda rođendanskih paketa dodatno je proširena novim, još uzbudljivijim paketima, koji će mališanima i njihovom društvu ostati u sjećanju kao najbolja proslava ikad. Jedan takav je popularni Prespavanac Party ili Sleepover Party, gdje mališani ostaju prenoćiti u malenim šatorima uz pidžama party, gledanje filma i mnoge zabavne igre, što njima predstavlja posebno uzbuđenje i avanturu. Na raspolaganju im je cijeli prostor MiniPolisa koji mogu istraživati i imati samo za sebe, a vanjski sadržaj dječjeg grada omogućuje im i večernje aktivnosti na otvorenom,  poput  mini golfa i kartinga. Na ovaj način djeca dodatno stječu samostalnost te podižu i jačaju svoje samopouzdanje. Ovo je, također, win-win situacija za roditelje i mališane – dok se djeca zabavljaju, vi imate vrijeme za sebe. 

Svi maleni slavljenici koji žele posebnu i nešto drugačiju proslavu rođendana mogu odabrati  aktivnosti po svom izboru i kreirati poseban paket „Rođendan po mojoj mjeri“ – gdje mališani biraju svoj COMBO paket s tri aktivnosti po izboru.  

Sve rođendanske pakete možete pogledati na web stranici minipolis.hr

Zabava za roditelje na vanjskoj terasi 

Dok se djeca igraju i uživaju u rođendanskoj proslavi, roditelji često traže način i prostor kako bi se opustili i proveli kvalitetno svoje vrijeme, a opet – da su blizu svojih najdražih.  

Zato su u dječjem gradu posebno osmišljene zabavne aktivnosti i prostor za opuštanje odraslih. Na vanjskoj terasi MiniPolisa roditelji mogu uživati u MiniPolis Cafe-u s bogatim izborom slatkih i slanih snack-ova i pića. Tu je i karting staza koju mogu koristiti svi - kako djeca, tako i odrasli.  

Rođendansku proslavu možete rezervirati ispunjavanjem forme na web stranici, telefonskim pozivom na broj (0)1 209 92 59 ili osobno, na recepciji MiniPolisa. 

Sve o MiniPolis atrakcijama pogledajte na web stranici minipolis.hr ili društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube.    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb