Obavijesti

Promo sadržaj

Gdje nabaviti vrhunsku građevinsku opremu?

Gdje nabaviti vrhunsku građevinsku opremu?
11

Dizajnirano za profesionalce – pouzdana građevinska oprema vrhunskih performansi s vrhunskom podrškom.

S fokusom na inovacije i podršku klijentima, Husqvarna građevinska divizija je globalni lider u lakoj građevinskoj opremi i dijamantnim alatima za građevinsku industriju.

Genesis grupa d.o.o. posluje već 20 godina na hrvatskom tržištu i bavi se prodajom i servisiranjem građevinskih strojeva i opreme.

Renomirani brandovi s kojima surađujemo prepoznali su nas kao partnera u svom poslovanju. Zastupstva koja imamo na Husqvarna građevinsku opremu, Tsurumi građevinske pumpe, CatchShift opremu za podizanje betonskih elemenata i Minelli industrijske bagere čine samo dio našeg asortimana. Ponosni smo što nas velikani industrije cijene i s njima gradimo odnos povjerenja koji omogućava našim kupcima i ostalim partnerima pristup najkvalitetnijim strojevima i opremi.

Kontinuiranim praćenjem inovacija i potreba tržišta kao i svakodnevnim ulaganjem u zaposlenike i opremu i nove tehnologije, tvrtka je postala nezaobilazan partner na tržištu kojeg odlikuju visokokvalitetna servisna usluga te pronalaženje najboljeg rješenja za potrebe klijenata.

Kao pružatelj cjelovitih rješenja, profesionalcima nudimo širok raspon opreme i možemo ispuniti sve vaše potrebe vezane uz obradu i pripremanje raznih vrsta površina.

Sabijanje tla

S našim širokim asortimanom vibro ploča, nabijača i valjaka možete savladati razne vrste poslova sabijanja – od ilovače, mulja i pijeska, šljunka pa do kamenog punjenja i asfalta. Sva oprema za sabijanje tla odlikuje se visokim performansama, dobrom uravnoteženošću i ergonomskim dizajnom, što omogućuje minimalno naporan cjelodnevni rad.

Betonska tehnika

Husqvarna nudi široki raspon opreme koja pokriva svaki korak ugradnje i obrade betona – uključujući vibriranje betona vibro iglama, ravnanje vibro letvama, zaglađivanje betona gladilicama betona i ultra brzo rezanje svježeg betona posebnim rezačicama za rezanje svježeg betona.

Rezanje i bušenje betona

Bez obzira na vrstu gradilišta nudimo visokvalitetne strojeve za rezanje i bušenje betona i asfalta - podne rezačice, ručne rezačice, stolne rezačice, rezačice za rezanje zidova, rezačice na sajlu, rezačice za rezanje svježeg betona, krunske bušilice.

Priprema i obrada površina

Potpuni partner za pripremu površine. Sve na jednom mjestu, široki asortiman strojeva kojim možemo ispuniti sve vaše potrebe vezane uz pripremanje površine – od pjeskarenja sa sačmom, struganja, frezanja brušenja podnim brusilicama i još mnogo toga.

Sakupljanje prašine i mulja

S našim industrijskim usisavačima za mokro i suho usisavanje i pročistačima zraka rješite se prašine i mulja bez obzira na primjenu. Uživajte u prednostima koje donose naši monofazni usisivači prašine ili iskoristite naše snažne trofazne usisavače prašine za teške poslove.

Roboti za rušenje na daljinsko upravljanje

Roboti DXR i alati za rušenje razvijeni su za učinkovito rušenje i demoliranje. Poslovi preteški za ručni rad ubrajaju se u uobičajene primjene. Robot DXR također se može upotrebljavati u osjetljivim, opasnim ili ograničenim, teško dostupnim područjima.

Baterijski program

Ubrzajte svoje poslovanje s najnovijim baterijskim rješenjima. Iskoristite sve prednosti baterijskih sustava, praktičnost, veliku snagu, brzo pokretanje i nisku razinu buke. Naši nagrađivani baterijski sustavi PACE i i-series isporučuju svu snagu benzinske ili elektro opreme uz pogodnosti baterije i s nultom emisijom ispušnih plinova. Ne zaostajemo u inovacijama a novi proizvodi koji izlaze iz našeg proizvodnog programa su baterijske ručne rezačice, usisavači, krunske bušilice, kutne brusilice, vibro letve, rasvjetna tijela.

Kontinuirano ulažemo u inovacije kako bismo nastavili razvijati najširi, najučinkovitiji i najmoćniji asortiman proizvoda na tržištu.

Vjerujemo kako kvalitetni strojevi, alati i dodatna oprema čine razliku. Osim što svojim tehnološkim rješenjima omogućavamo realizaciju velikih projekata, podržavamo sve one koji žele sudjelovati u poboljšanju svoje zajednice. Kroz edukativne inicijative prenosimo vlastiti know how na mlade tvrtke, pružamo im servisnu podršku i podržavamo ih na svakom koraku njihovog industrijskog puta.

Obratite nam se s povjerenjem.

Za više informacija posjetite nas na: www.genesisgrupa.com ili nazovite 031/654-777

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin