Promo sadržaj

Komentari 0

Genijalan dar - vrhunski Vindijin sir s porukom i fotografijom po želji stiže na kućnu adresu

Genijalan dar - vrhunski Vindijin sir s porukom i fotografijom po želji stiže na kućnu adresu

Da dar za naše najdraže bude originalan, pobrinula se Vindija i vjerujemo da će svima kojima bude namijenjen izmamiti osmijeh, ali da će i nepce biti zahvalno. Dovoljno je nekoliko klikova mišem i vaš dar stiže

Iako će ove godine božićni blagdani biti drugačiji nego što smo se naviknuli, nije se sve iz korijena promijenilo. Ljubav i hrana i dalje nas povezuju i krijepe, čak i kad ne možemo svi sjediti za istim stolom, a među darovima ispod jele skrivaju se i prilike da pokažemo još više kreativnosti i mašte u razveseljavanju naših najbližih. Zato ovih blagdana učinite nešto nezaboravno, nešto čega će se cijela obitelj rado i s osmijehom prisjećati! Personalizirani darovi uvijek su dobra ideja jer su u njih utkani ljubav i mašta, a i vidi se da se osoba potrudila oko dara. Još ako ima veze s hranom - to je dobitna kombinacija! 
A da dar za naše najdraže bude originalan, pobrinula se Vindija i vjerujemo da će svima kojima bude namijenjen izmamiti osmijeh, ali da će i nepce biti zahvalno. Personalizirani sir stiže na kućnu adresu, tako da ni ne morate šetati po prodavaonicama. Dovoljno je nekoliko klikova mišem i vaš dar stiže. Najprije je potrebno odabrati koji kolut tvrdog sira želite. Caprodur ima specifičan blago pikantan okus kozjeg mlijeka, a često mu tepaju da je vječni pobjednik na DLG ocjenjivanju kvalitete u Frankfurtu. 

Bovidur je klasični tvrdi sir od kravljeg mlijeka koji svojim odlikama predstavlja pravo bogatstvo za sve gurmane, a Ovidur je ovčji sir u njegovu najboljem izdanju!. 

Tu je i Orodur, tvrdi sir od kravljeg i ovčjeg mlijeka i najnoviji član prestižne kategorije Vindijinih tvrdih sireva. Nastao je spajanjem najboljih karakteristika Ovidura, tvrdog ovčjeg sira, i Bovidura, tvrdoga kravljeg sira. 

A nakon što odaberete sir, sve što trebate je poslati fotografiju koja budi uspomene i poruku  za personaliziranu etiketu. Vrhunski užitak za onoga kome je dar namijenjen. Jer ljudi možda ne pamte što smo im rekli, ali pamte kako su se zbog nas osjećali!
Djed Mraz odavno nije bio kreativniji. 

Sve detalje potraži na webu pokupi-puricu.vindija.hr.