Obavijesti

Promo sadržaj

Germania daje najveće tečajeve: Bodo Glimt 2.35, Sheriff T. 2.30, Engleska 1.90

Germania daje najveće tečajeve: Bodo Glimt 2.35, Sheriff T. 2.30, Engleska 1.90

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Počinjemo se lagano privikavati na europsku srijedu, a tu je i polufinale Eura za koje ćete najveće tečajeve naći u Germania Sport kladionici. Danas vam donosimo najveće tečajeve s parovima s polufinala Eura te kvalifikacija za Ligu prvaka. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Bodo Glimt – Legia Varšava (18:00) JEDINICA 2.35

(Nogomet – Liga prvaka kvalifikacije)

Par smrti prvog kruga kvalifikacija za Ligu prvaka. Norveški protiv poljskog prvaka. Oba kluba zasigurno imaju mjesta u idućoj fazi natjecanja, no mjesta će biti samo za jednoga. Ovdje je zaista teško prognozirati pobjednika, no malu prednost dajemo Norvežanima jer su oni već debelo u natjecateljskom ritmu.

Teuta – Sheriff T. (19:00) DVOJKA 2.30

(Nogomet – Liga prvaka kvalifikacije)

Susret albanskog i moldavskog prvaka vrlo lako bi mogao završiti pobjedom gostiju. Ako se odlučite odigrati na Sheriff u Germaniji ćete naći najveći tečaj. Možda su malo lošije započeli ovu sezonu, ali objektivno to je i dalje jača ekipa od Teute zato bez straha danas na dvojku.

Engleska – Danska (21:00) JEDINICA 1.90

(Nogomet – Euro polufinale)

Englezi su jedina reprezentacija na ovom prvenstvu koja još nije primila pogodak, igraju na domaćem terenu i svakako su najveći favoriti natjecanja od svih preostalih reprezentacija. No, dolaze im motivirani i euforični Danci. Reprezentacija koja je u posljednja tri susreta zabila 10 golova. Naš je dojam da će Englezi proći, ali ovaj put bez netaknute mreže. Zato bez ikakve grižnje savjesti odigrajte ovu poklon jedinicu.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin