Obavijesti

Promo sadržaj

Germania daje najveće tečajeve: Juventus 2.20, Dinamo 2.05, Leverkusen 1.50

Germania daje najveće tečajeve: Juventus 2.20, Dinamo 2.05, Leverkusen 1.50

Nigdje nećete pronaći veće

Germania Sport kladionica i ovaj vikend ima nešto posebno za vas. Ponuda najbolje hrvatske sportske kladionice krcata je ovu subotu, ali na tri susreta dodatno su poboljšali ponudu. Naime, na tri para i ove subote nude najveći tečaj.

Na velikom hrvatskom derbiju Dinama i Osijeka te na susretima Napolija i Juventusa, odnosno Leverkusena i Mainza garantirano nigdje nećete pronaći veće tečajeve.

Zato je Germania Sport kladionica najbolja opcija za vas, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu preko A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona.

NAPOLI - JUVENTUS (subota, 18:00), DVOJKA 2.20

Jedan od europskih derbija ovaj vikend igra se u Serie A. Iako Napoli igra bez jednog od ključnih nogometaša što Dries Mertens apsolutno jest, momčad Gennara Gattusa svakako je jaka i bez njega te su sposobni srušiti bilo koga na Čizmi. Pa makar im protivnik bio i Juventus. Stara dama preko tjedna je izborila plasman u finale Kupa nakon što su u polufinalu izbacili Inter, pa se ponovno mogu prebaciti na prvenstvno. Domaćin treba isprati gorak okus nakon poraza od Genoe, premda je Pirlova megamomčad, na krilima Cristiana Ronalda, posebno teška mušterija. Kvalitetan nogomet jamčimo, a za pobjednika? Nek pobijedi bolji!

DINAMO – OSIJEK (subota, 17:30), JEDINICA 2.05

Trenutno, ako je suditi po ljestvici i formama momčadi, najveći hrvatski derbi i prava borba za prevlast u Prvoj HNL. Modri još pamte poraz u Gradskom vrtu te će svakako imati višestrukih motiva za osvetu, ipak igraju protiv svog bivšeg trenera Nenada Bjelice. Svi statstički podaci o formi i svemu inače padaju u vodu kada su ovakvi okršaji u pitanju, jer ipak je ulog maksimalan. Osječanima ne treba posebne motivacije također obzirom na sve glasine o klanovima u hrvatskom nogometu te će oni na terenu pokušat potvrdit tko je trenutni 'gazda'.

LEVERKUSEN – MAINZ (subota, 15:30), JEDINICA 1.50

Bayer Leverkusen nada se kako bi se današnjom pobjedom protiv Mainza mogao vratiti među četiri najbolje momčad u Bundesligi. Sjajno su krenuli u sezonu, međutim u zadnjih šest utakmica ugrabili su samo sedam bodova i kliznuli niz ljestvicu. Unatoč tome samo bod kasne za mjestom koje dogodine osigurava Ligu prvaka. Mnogo su jači od današnjeg suparnika, međutim gosti nisu bez šanse jer su uspjeli zabiti barem gol Bayernu, Dortmundu i Leipzigu.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline