Obavijesti

Promo sadržaj

Germania daje najveće tečajeve: Liverpool 1.90, Roma 1.75 i Napoli 1.35

Germania daje najveće tečajeve: Liverpool 1.90, Roma 1.75 i Napoli 1.35

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona

Germania Sport kladionica donosi nova tri poklona za svoje vjerne igrače i ove nedjelje - budite sigurni u jednu stvar: na sljedeća tri para danas nigdje nećete naći veće tečajeve.

West Ham – Liverpool (danas, 17:30) DVOJKA, 1.90

Čekićari su ove sezone najugodnije iznenađenje lige te na svom Olimpijskom stadionu dočekuju aktualne prvake Liverpool. Domaćin ima jedinstvenu priliku iskoristiti ozljede zadnje linije Redsa, Klopp muči abnormalne muke sa skupljanjem ekipe, iako ga zasigurno veseli što je momčad, ali i Firmino, prekinuo svoj golgeterski post. Neće im biti lagano u Londonu te je ovaj par izrazito nezahvalan za bilo kakve prognoze. Ipak, mi vjerujemo Redsima i danas tipujemo na njih. Tečaj 1,9 na ovaj događaj možete pronaći samo u Germaniji, stoga ne oklijevajte ni sekunde! Čekićari su vrijedni poštovanja, riječ je o kvalitetnom sastavu, ali nije Liverpool slučajno u posljednje dvije sezone bio europski i engleski prvak.

Roma - Verona (danas, 20:45) JEDINICA, 1.75

Roma se nalazi u povećim problemima mimo terena. Klub je navodno potpisao predugovor s Allegrijem, a aktualni trener Fonseca nije u dobrim odnosima s kapetanom Džekom, kojeg klub želi prodati ili zamijeniti u Inter za Alexisa Sancheza. Tu krnju atmosferu mogao bi iskoristiti naš Ivan Jurić na klupi Verone koji je ove sezone već otkidao bodove vodećim klubovima, a isto to mu želimo sutra. Ipak, Roma je Roma te ništa ne jamči da će se uistinu taj razvoj događaja i zbiti - Vučica ipak igra na svom terenu te i taj faktor treba uzeti u obzir. Jurić je znalac, ovog ljeta mnogi ga vide u nekom većem klubu od Verone, ali Roma je u ovom trenutku ipak za klasu bolja. Iako Faraon danas neće biti u sastavu, Roma je favorit za osvajanje sva tri boda. Igrač odluke ponovno bi mogao biti Mkhitaryan koji ove sezone ima osam pogodaka i jednako toliko asistencija, dok Verona u svojim redovima ipak nema igrača takve kvalitete.

Napoli – Parma (danas, 18:00) JEDINICA, 1.35

Na početku ovog tisućljeća, tečaj na ove dvije momčadi bio bi zamijenjen, ali puno je vremena prošlo otkako je Parma 'žarila i palila' talijanskim i europskim nogometom. Danas je Napoli taj od kojeg se očekuju velike stvari, a koliko je klub napredovao dovoljno se vidi po tome što kupuju igrače za 80-ak milijuna eura, a neke svoje prvotimce ni ne pomišljaju prodavati osim ukoliko na klupsku adresu ne sleti ponuda od 100+ milijuna eura. Rino Gatusso danas nema na raspolaganju Mertensa i Ruiza, ali i bez njih svi očekuju da će na stadionu Diego Armando Maradona domaći sastav upisati rutinsku pobjedu. Samo u Germaniji je tečaj ovako izdašan na jedinicu, a budući da današnji gost u posljednjih pet utakmica ima četiri poraza i tek jedan remi, pobjeda Napolija svakako bi se trebala naći na vašem listiću. U posljednjih pet međusobnih ogleda Napoli je upisao tri, a Parma dvije pobjede, s tim da kad su se posljednji put susreli – u 1. kolu ove sezone – momčad iz Napulja je upisala rutinsku 0:2 pobjedu u gostima.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura