Obavijesti

Promo sadržaj

Germania novi sponzor košarkaša Splita!

Germania novi sponzor košarkaša Splita!
2

Nakon potpisa ugovora s čak pet klubova Prve HNL lige, početak suradnje s KK Splitom znači širenje partnerstva i na ostale sportive

Uoči početka nove sezone košarkaški klub Split dobio je pojačanje u svom sponzorskom dijelu s obzirom na to da je u petak potpisan ugovor o partnerstvu s tvrtkom Germania Sport.
Ugovor o partnerstvu potpisala je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije i Edo Blažević, predsjednik Uprave KK Split.

Ova suradnja samo je argument više u nastojanjima Germanije da podržava društveno odgovorno poslovanje izdvajajući značajan postotak godišnjeg budžeta kako bi zajednica i sport u cjelini nastavili s uspješnim aktivnostima i rezultatima na svim razinama.

Osim toga, ova suradnja nastavak je nastojanja Germanije da prati vrhunski sport. Naime, uoči početka ove sezone Germania je potpisala ugovore o partnerstvu s čak pet klubova Prve HNL lige, a početak suradnje s KK Splitom znači širenje partnerstva i na ostale sportove.

Posebno nam je zadovoljstvo dogovoriti suradnju s košarkaškim klubom Split uzimajući u obzir da je riječ o jednom od najuspješnijih sportskih kolektiva u Hrvatskoj i Europi. Činjenica da ga neke ankete proglašavaju najboljim europskim klubom svih vremena dovoljno će reći o tradiciji i značaju ovog kluba za sam grad Split, Dalmaciju i Hrvatsku. Nadamo se kako je ovo tek početak jedne dugoročne suradnje dva velika brenda na obostranu korist i veliko zadovoljstvo”, rekla je Batarilo-Ćerdić ne skrivajući veliko zadovoljstvo što je Germania ušla u partnerski odnos s trostrukim europskim prvakom.

Ništa manje zadovoljstva novim partnerom nismo primijetili kod Ede Blaževića, predsjednika kluba s Gripa.

Privilegij je i zadovoljstvo što je Germania prepoznala smjer i put kojim ide KK Split i da im se pridružila na tome putu kao ravnopravan partner. Napravit ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje i nadam se kako će i partneri biti zadovoljni našim rezultatima te da je ovo tek početak jedne uspješne i dugoročne suradnje”, rekao je Blažević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve