Obavijesti

Promo sadržaj

Germania Sport izdvojila više od 400.000 kn pomoći

Germania Sport izdvojila više od 400.000 kn pomoći
1

Germania donirala 400.000 kn bolnicama, podijelila 500 paketa pomoći obiteljima u Cvjetnom naselju, a Germania volonteri svakodnevno pružaju pomoć potrebitima diljem Hrvatske!

U vrijeme pandemije virusa COVID-19 te istovremeno neviđenog potresa u gradu Zagrebu, tvrtka Germania Sport pokazala je važne elemente svoje poslovne vizije.

Pandemija koronavirusa predstavlja jak udarac globalnom gospodarstvu na koji nije otporna gotovo nijedna grana ekonomije, ali ono što ohrabruje su pozitivni primjeri i mjere koje pojedine tvrtke uvode s primarnim fokusom na zdravlje i dobrobit svojih djelatnika te njihovih obitelji. Na taj način prenosi se nadahnjujuća poruka za cjelokupno društvo da se – u ovim teškim trenucima – na prvom mjestu MOŽE I MORA biti čovjek.

Upravo takav primjer korporativnog razmišljanja pokazala nam je tvrtka Germania Sport, jedan od lidera u polju kladionica i igara na sreću koja je u startu prepoznala važnost zajedničke borbe protiv koronavirusa.

Germania je izdvojila 400.000kn pomoći za 9 hrvatskih bolnica za borbu protiv pandemije u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Osijeku, Puli i Zadru.

Germania volonteri diljem Hrvatske pomažu starijim, potrebitijim sugrađanima Lijepe naše, u Bjelovaru, Rijeci, Đakovu, Varaždinu, Zagrebu, a posljednju donaciju, 500 paketa pomoći obiteljima u Cvjetnom naselju koje su postradale u velikom zagrebačkom potresu, u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem odradili su upravo Germania volonteri.

Iz tvrtke Germania Sport poručuju i da su posebno ponosni na sve svoje zaposlene koji su se prvog dana kada je njihov posao na terenu stao, javili i stavili na raspolaganje državi, Crvenom križu te umjesto svog uobičajenog posla uključili u dostave paketa, podjelu toplih obroka i ostale hvalevrijedne akcije Hrvatskog Crvenog križa.

Samo zajedno možemo naprijed!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.