Obavijesti

Promo sadržaj

Germania Sport vrijednom donacijom pomogla azil udruge Farmica

Germania Sport vrijednom donacijom pomogla azil udruge Farmica
5

Humanost i dobročinstvo Germania je ovoga puta dokazala doniravši 20 000 kuna za pomoć dražesnim stvorenjima jedinstvenog azila udruge Farmica

Zaposlenici ove tvrtke, među kojima su i ponosni vlasnici udomljenih pasa, posjetili su azil za životinje i proveli cijeli dan u radu i druženju sa zaposlenicima i volonterima azila.

Ivana Varkonji, Kristina Džigurski, djelatnici Farmice i Hoopy

Farmica kraj Našica nije samo azil za pse i mačke, već utočište za sve životinje, njih trenutno preko stotinu, pa čak i invalidne kojima se izrađuju posebna protetska pomagala. U Farmicu je stigao i veliki broj životinja sa područja Banije pogođenog potresom. Posebnost ovog azila je i ta da radi velike korake prema samoodrživosti, a taj proces je započet kupnjom traktora kako bi se što više potrebne hrane za životinje proizvelo u sklopu samog azila.

Roky, Terry, Šarava, Borna, Miško

Zahvaljući izdašnoj donaciji tvrtke Germania Sport, napokon ćemo popraviti krovište na nastambi za domaće životinje i izgraditi stacionar za mace. Zahvaljujem ekipi ove tvrtke koja je prepoznala naš rad doniravši nam 20 000 kuna  te provela divan dan sa nama”, izjavila je predsjednica udruge Ivana Vrakonji, koja je bila dirnuta donacijom.

Na Farmici su svi dobrodošli

Farmica svakim danom broji sve više stanovnika, pa se donacije nastavljaju prikupljati u sklopu GoFundMe inicijative.

Kristina Džigurski i Hoppy

Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti svih zaposlenih djelatnika dobrobiti zajednice i pojedinaca. Ponašati se odgovorno za nas znači prije svega i djelovati proaktivno u lokalnoj zajednici, upravo kao i sada u Našicama na području kojih imamo i poslovnicu. Mišljenja smo da bez takvog sinergijskog odnosa nema napretka društva, ali u konačnici ni rasta same tvrtke. “,  istaknula je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova Germanije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Weekend Food Festival inspirira i slavi strast prema lokalnim okusima i inovacijama
Promo

Weekend Food Festival inspirira i slavi strast prema lokalnim okusima i inovacijama

Weekend Food Festival, jedan od najvažnijih gastronomskih festivala ove će godine u velikom dijelu biti posvećen lokalnoj gastronomiji. Očekuje se više tema koje se tiču lokalne kuhinje i tradicionalnih specijaliteta.

Upoznajte tradicionalnu hercegovačku kuću
PROMO

Upoznajte tradicionalnu hercegovačku kuću

Matej Sunara istražuje tradicionalne hercegovačke kuće u Turčinovićima, otkrivajući njihovu jedinstvenu arhitekturu
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...