Promo sadržaj

Komentari 0

Germania Sport vrijednom donacijom pomogla azil udruge Farmica

Germania Sport vrijednom donacijom pomogla azil udruge Farmica

Humanost i dobročinstvo Germania je ovoga puta dokazala doniravši 20 000 kuna za pomoć dražesnim stvorenjima jedinstvenog azila udruge Farmica

Zaposlenici ove tvrtke, među kojima su i ponosni vlasnici udomljenih pasa, posjetili su azil za životinje i proveli cijeli dan u radu i druženju sa zaposlenicima i volonterima azila.

Farmica kraj Našica nije samo azil za pse i mačke, već utočište za sve životinje, njih trenutno preko stotinu, pa čak i invalidne kojima se izrađuju posebna protetska pomagala. U Farmicu je stigao i veliki broj životinja sa područja Banije pogođenog potresom. Posebnost ovog azila je i ta da radi velike korake prema samoodrživosti, a taj proces je započet kupnjom traktora kako bi se što više potrebne hrane za životinje proizvelo u sklopu samog azila.

Zahvaljući izdašnoj donaciji tvrtke Germania Sport, napokon ćemo popraviti krovište na nastambi za domaće životinje i izgraditi stacionar za mace. Zahvaljujem ekipi ove tvrtke koja je prepoznala naš rad doniravši nam 20 000 kuna  te provela divan dan sa nama”, izjavila je predsjednica udruge Ivana Vrakonji, koja je bila dirnuta donacijom.

Farmica svakim danom broji sve više stanovnika, pa se donacije nastavljaju prikupljati u sklopu GoFundMe inicijative.

Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti svih zaposlenih djelatnika dobrobiti zajednice i pojedinaca. Ponašati se odgovorno za nas znači prije svega i djelovati proaktivno u lokalnoj zajednici, upravo kao i sada u Našicama na području kojih imamo i poslovnicu. Mišljenja smo da bez takvog sinergijskog odnosa nema napretka društva, ali u konačnici ni rasta same tvrtke. “,  istaknula je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova Germanije.