Obavijesti

Promo sadržaj

Gigi Hadid u novom poglavlju #PerfectNever priče

Gigi Hadid u novom poglavlju #PerfectNever priče
5

U trećem nastavku #PerfectNever priče, globalnog sportskog i lifestyle brenda Reebok, donosimo ekskluzivnu i limitiranu serija tenisica - Club C '85 Melted Metal, koja na blistavi način interpretira

#PerfectNever, globalni je Reebokov pokret koji utjelovljuje žensko poimanje važnosti, vjerodostojnosti i iskrenosti prema samoj sebi, želeći naglasiti potrebu da se žene suoče s činjenicom kako ne trebaju biti savršene te da je takav stav vrijedan slavlja i svakog divljenja.

Glavna protagonistica ove priče i dalje je sveprisutna Gigi Hadid, trendseterica i strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, koja u ovoj kampanji na vjeran način utjelovljuje spontan, ali snažan duh Classica.

Club C '85 MELTED METAL, novi je i reinterpretirani kultni Classic inspiriran koloritom i sjajnom teksturom rastaljenog metala. Gornji dio tenisice od kvalitetne je kože bisernog sjaja koji naglašava čistu i klasičnu liniju te ih čini savršenim i must have komadom. Istaknuti retro logotip na gornjem dijelu tenisice i dalje je ostao vjeran svom originalu. Ova nova siluetu klasičnog stila pruža iznimnu udobnost i podršku, dok visoki abrazivni gumeni potplat osigurava veću stabilnost.

Ponestane li vam inspiracije uz što ih nositi, i kako ih kombinirati, isprobajte ih na crne tajice á la Gigi, na vrećaste traperice svog bivšeg frajera ili odrezanu jeans suknju kako biste uživali u svojoj naglašenoj nesavršenosti. Volite li ovakav blistavi modni izazov, odvažite se i budite dio globalne Reebok #PerfectNever priče.

Club C '85 MELTED METAL model dostupn je u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera po cijeni od 699,00 kuna:

SHOOSTER trgovine i web 
SHOE BE DO trgovine i web
THE ATHLETE'S FOOT, City Center one East, West i Split
NOSS, Zagreb
ONE STORE, Joker Split
TOP SPORT, Avenue Mall Zagreb
Više informacija na www.reebok.hr/clubc

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve