Obavijesti

Promo sadržaj

Gillette® predstavlja zagrijani brijač Gillette Heated Razor, prvi takve vrste na svijetu

Gillette® predstavlja zagrijani brijač Gillette Heated Razor, prvi takve vrste na svijetu
3

Novi brijač Gillette Heated Razor, premium odjela GilletteLabs, ima grijaću trakicu koja se zagrijava u sekundi kako bi pri svakom potezu pružila užitak brijanja poput tretmana vrućim ručnikom

Gillette je predstavio jedinstveni zagrijani brijač Gillette Heated Razor koji se odsad u Hrvatskoj može kupiti isključivo putem DM online shopa. Radi se o visokotehnološkom uređaju koji uz pomoć inovativne grijaće trakice oslobađa toplinu i tako pri svakom potezu pruža užitak brijanja poput onog kada se koristi vruć ručnik.

Novi brijač aktivira i oslobađa trenutačnu toplinu jednim pritiskom na gumb te pruža primjetno ugodnije brijanje. Odlikuje se i brojnim drugim vrijednim značajkama, kao što je grijaća trakica od nehrđajućeg čelika koja brzo i ujednačeno distribuira toplinu te tako pri svakom potezu trenutačno umiruje kožu. Zagrijani brijač ima podesive razine temperature pa tako samo jednim pritiskom na gumb možete lako birati između dvije razine temperature. Automatska zaštita od pregrijavanja ima četiri inteligentna senzora topline koja konzistentno održavaju ujednačenu toplinu na odabranoj temperaturi pri svakom potezu brijačem, dok ugrađene sigurnosne značajke jamče ujednačenu i sigurnu razinu topline.

Pet najnaprednijih, najtanjih i najfinijih oštrica pružaju nevjerojatnu ugodnost. Kompaktan i elegantan, bežični magnetski punjač čini punjenje brijača izuzetno jednostavnim: punjenje započinje čim postavite brijač na njega. Litij-ionska baterija ovog brijača naširoko je korištena u naprednim elektroničkim uređajima. Kada je potpuno napunjena, dostatna je za do šest brijanja, što korištenje brijača na putovanjima čini znatno jednostavnijim. Estetski dizajnirana, elegantna ručka od vrhunske kombinacije aluminija i cinka daje dašak sofisticiranosti sveukupnom izgledu i dojmu brijača. Brijač je 100% vodootporan te omogućuje muškarcima da se briju kako god žele – pod tušem ili nad umivaonikom. Brijač koristi vrhunsku tehnologiju Flexdisc koja se prilagođava obrisima lica i savladava svaki pregib kako bi osigurala kontakt s grijaćom trakicom pri svakom potezu – bez obzira kako se brijete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini