Obavijesti

Promo sadržaj

Glacial linija trenutno hladi i hidratizira kožu u menopauzi!

Glacial linija trenutno hladi i hidratizira kožu u menopauzi!
4

Linija je namijenjena ponajprije za ublažavanje valova vrućine koji se javljaju tijekom menopauze.

Hrvatska kozmetička tvrtka Fraktal beauty predstavlja liniju Glacial koja trenutno hladi i hidratizira kožu lica, dekoltea, vrata... Namijenjena je za korištenje tijekom menopauze, za vrijeme toplijih dana ili kod osoba kojima je često vruće. Ova kozmetička senzacija iz Fraktala jedinstvena je po svom sastavu. Formulirana je s fermentiranim ekstraktom gljive Albatrellus Confluens koja donosi snažno hlađenje i ima umirujući učinak na kožu. Hiperfermentirani sok aloe vere dubinski hidratizira kožu. Ne sadrži mentol.

U liniji su Glacial cooling gel krema i Glacial cooling sprej.

Glacial cooling gel krema - donosi savršenu ravnotežu hlađenja i hidratacije. Neovisno kliničko istraživanje je pokazalo da Glacial gel krema smanjuje temperaturu kože za prosječno 2,2 ºC u 3 minute od upotrebe. Brzo upijajuća lagana formula povećava hidrataciju za prosječno 40%.

Glacial cooling sprej – lagana maglica za osvježenje lica, dekoltea i cijelog tijela koja traje. Idealna je za nagle valove vrućine ili za vruće ljetne dane. Trenutačno smanjuje temperaturu kože za 2,3 ºC u 3 minute od upotrebe, uz trenutačno povećanje hidratacije za 45%. 90,91% posto ispitanih se slaže da je koža osjetno hladnija, a 100% ispitanih je imalo osjećaj hidratizirane i elastične kože.

„Glacial linija je nastala kako bi upotpunila Fraktalov niz proizvoda koji su ponajprije namijenjeni njezi kože u menopauzi. Valunzi su jedan od neugodnijih problema s kojima se žene u tom periodu susreću i zato smo tragali za sastojcima koji će taj problem olakšati i ujedno koži pružiti dubinsku hidrataciju. Spoj fermentiranog esktrakta gljiva i hiperfermentiranog soka aloe vere smo odabrali jer ne nadražuje kožu poput drugih sastojaka koji izazivaju osjećaj hlađenja, nego je umiruje. Čak i u trenutku navale valova vrućine. Formulu smo dugo razvijali i testirali je u neovisnim laboratorijima i veseli nas što će biti na raspolaganju najprije ženama u Hrvatskoj“, izjavila je Tea Višek, vlasnica brenda Fraktal beauty.

Glacial linija se može koristiti bilo kada tijekom dana i noći, a za snažniji učinak se može držati u hladnjaku. 

„Fraktal beauty još jednom dokazuje da je inovativnost ključni sastojak koji naše proizvode izdvaja ne samo u Hrvatskoj, nego i šire. Na kreiranje linije Glacial potaknula su nas vlastita iskustva, ali i iskustva drugih žena koje prolaze kroz izazove menopauze. Fraktal je početkom godine ponudio brojna rješenja za probleme koji se javljaju u zrelim godinama, ali proizvode mogu koristiti svi zbog jedinstvenih i učinkovitih formulacija koje dokazano djeluju“, izjavila je Mila Mendez, Fraktal beauty brend menadžerica.

Linija Glacial, kao i cijela Fraktal beauty linija, trenutno je dostupna na Fraktal beauty web shopu, te u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Više informacija i putem Fraktal beauty društvenih mreža:

Instagram

Facebook

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave
PROMO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave

Europska središnja banka (ECB) i Hrvatska narodna banka (HNB) potvrdile su imenovanje Marka Bolanče novim članom Uprave Addiko banke d.d.

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?
Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde
PROMO

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde

Na današnji dan, prije 63 godine, Jurij Aleksejevič Gagarin otputovao je u svemir, a mi vam nudimo kartu za filmska bespuća, koju nikako ne želite propustiti