Obavijesti

Promo sadržaj

Glazba.hr – Novi centar hrvatske glazbe!

Glazba.hr – Novi centar hrvatske glazbe!
2

Hrvatska glazbena scena dobila je novi središnji medij koji će iz dana u dan javnost informirati o glazbenim događajima i novostima te kojem će glazba biti – jedina tema

Intervjui, vijesti, osvrti i kritike te sve ono što je nedostajalo u medijskom prostoru sada će biti nadohvat jednog klika, na mjestu pod nazivom – Glazba.hr.

Glazba.hr portal je koji svakodnevno donosi najrelevantnije i najzanimljivije sadržaje iz svijeta glazbe te popratne industrije, uz poseban naglasak na hrvatski autorski rad. Čini ga kolektiv s višegodišnjim iskustvom u glazbenom novinarstvu čiji će svakodnevni zadatak biti stvarati sadržaj o domaćoj glazbenoj sceni.

Kritičkim djelovanjem i isticanjem autorskog rada ekipa iza portala doprinosit će osvještavanju šire javnosti o ozbiljnosti glazbenog djelovanja u Hrvatskoj, bez obzira na žanr te davati uvid u stvaralački proces, iznositi zanimljive činjenice vezane za sve karike u lancu glazbene industrije. Kreativna direktorica portala Glazba.hr je dugogodišnja glazbena novinarka, dr.sc. Maja Trstenjak

Čast mi je biti dijelom ove priče koja će na jedan zanimljiv i pozitivan način utjecati na razvoj glazbene scene u Hrvatskoj. Tradicija glazbenih portala u Hrvatskoj je dugogodišnja i upravo su glazbeni portali ti koji su nosili našu scenu i promovirali ju, budući da je u mainstream medijima danas jako malo ili gotovo ništa prostora za glazbu. Mnogo je događaja trenutno na sceni koja je živa, ima svoje specifičnosti, ali i mjesta za unapređenje, a na nama je da ističemo najbolje, uviđamo mjesta za napredak i održavamo ju zdravom, sa što većom publikom, pritom se ne ograničavajući na žanrove. Mjesto gdje se na isti način piše o klasici, jazzu, popu, rocku, hip-hopu, trapu... To je glazba.hr, gdje će svatko pronaći nešto za sebe i otkriti nešto novo, jer je svima zajedničko to da volimo glazbu i uživamo u njoj. Čitatelj će naići na spisateljsko iskustvo, na novinarsku objektivnost i kritiku, stoga će zasigurno biti uzbudljivo", rekla je kreativna direktorica novog portala.

Na portalu nema žanrovskog ograničenja ili razdjeljenja, sukladno najnovijim navikama slušatelja, već se promovira i ističe kvalitetan rad uz kritičko usmjeravanje i poticaj za napredak gdje je to potrebno. Javnosti portal, kao centralno mjesto za dobivanje informacija, pojašnjava procese koji stoje "iza scene" te donosi mišljenja raznih profesionalaca, glazbenika i ostalih sudionika glazbene industrije, čime se pozitivno utječe na promociju glazbenog stvaralaštva.

Portal Glazba.hr utemeljilo je Hrvatsko društvo skladatelja.

Zapratite nas i na društvenim mrežama – Facebook & Instagram.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini